Mattia Magna L Napisano Luty 16, 2018 Share Napisano Luty 16, 2018 (edytowany) Kochana księżniczko Celestio, Wczoraj narysowałam obrazek w paint.necie. Pierwszy raz w życiu. Oto efekt: Spoiler DONUT STEEL!!! Przygotuj się na kolejne obrazki w dalszym terminie. Chyba, że mi się odechce. Często mi się to zdaża. Sorki. Twoja początkująca paincistka, Matil Edytowano Luty 16, 2018 przez Matil 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Kwiecień 14, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2018 (edytowany) Hej, zgadnijcie, kto wcale się nie poddał, tylko po prostu cały czas pracował z prędkością ślimaka, który musi wkuwać do egzaminów? Spoiler JA. Spoiler Pytanie: jak robić dobre tła? Edytowano Kwiecień 14, 2018 przez Mattia Magna L 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mattia Magna L Napisano Czerwiec 21, 2018 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2018 Po dwóch miesiącach pseudoartystka-ślimak powraca z rysunkiem Gildy. Jest postęp - w końcu jest porządnie (według mnie) wyglądające tło i rysunek zajął mi mniej niż dwa dni. (Rysowałam też coś innego, co zajęło mi dłużej, ale nie wyszło. Zupełnie.) Spoiler Wnętrze dzioba jest fioletowe, bo tak było w serialu. Serio. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się