Mattia Magna L Posted February 16, 2018 Share Posted February 16, 2018 (edited) Kochana księżniczko Celestio, Wczoraj narysowałam obrazek w paint.necie. Pierwszy raz w życiu. Oto efekt: Spoiler DONUT STEEL!!! Przygotuj się na kolejne obrazki w dalszym terminie. Chyba, że mi się odechce. Często mi się to zdaża. Sorki. Twoja początkująca paincistka, Matil Edited February 16, 2018 by Matil 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattia Magna L Posted April 14, 2018 Author Share Posted April 14, 2018 (edited) Hej, zgadnijcie, kto wcale się nie poddał, tylko po prostu cały czas pracował z prędkością ślimaka, który musi wkuwać do egzaminów? Spoiler JA. Spoiler Pytanie: jak robić dobre tła? Edited April 14, 2018 by Mattia Magna L 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattia Magna L Posted June 21, 2018 Author Share Posted June 21, 2018 Po dwóch miesiącach pseudoartystka-ślimak powraca z rysunkiem Gildy. Jest postęp - w końcu jest porządnie (według mnie) wyglądające tło i rysunek zajął mi mniej niż dwa dni. (Rysowałam też coś innego, co zajęło mi dłużej, ale nie wyszło. Zupełnie.) Spoiler Wnętrze dzioba jest fioletowe, bo tak było w serialu. Serio. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts