Dead Radio Man Napisano Kwiecień 13, 2018 Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Czy kiedyś myśleliście co się stało gdy Piotruś pan pokonał kapitana Haka. Czy kiedyś zastanawialiście nad tym co się stało z nibylandią po zakończeniu "bajki". Oczywiście że nie, ponieważ to uczyniło by z was dorosłych. A tego nikt nie chcę. Oczywiście gdy Piotruś pokonał Haka na początku było przyjemnie. Ale gdy nasz bohater zrozumiał że nie ma swojego "arcywroga" to już nie ma dla niego zabawy i "bangarang". A kukuryku już nigdy nie zostanie usłyszane przy wygranej. Piotruś dorósł i stał się kapitanem Piotrem stając na czele załogi pirackiej którą kiedyś dowodził Hak. Piotr obrał sobie za cel zniszczenia Zaginionych chłopców, dzwoneczka i wszelkiego dobra w nibylandii. Tak właśnie rozpoczęła się wasza przygoda, to teraz wasza kolej by piać kukuryku i urządzać bangarang. ~~~~~~~~~~~~~~ XD kolejna sesja kolejny początek xD Zasady jak zawsze kp: BTW przed wstawieniem tutaj karty postaci pokażcie mi ją na pw, jeśli ktoś chcę może grać Dzwoneczkiem. Imię: Charakter: Broń wyboru: < dopiero dostaniecie, czyli od początku nie macie nic. Nie ma broni palnej> Wygląd: <art, zdjęcie + krótki opis> Info dodatkowe: Sesja na podstawie książki Jakuba Ćwieka "Chłopcy". Moja postać Imię: Wiedźma Charakter: Chaotyczny Broń: Magic Staff Wygląd: Białe włosy, niebieskie oczy, 165 cm wzrostu, fioletowa sukienka na niej kawałki zbroi. Na głowie nosi czaszkę kozła. Dodatkowe Info: Jest nową postacią, dodaną na potrzeby sesji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Kwiecień 13, 2018 Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Mordo. Tagi plox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 13, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2018 Masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts