Szonszczyk Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 Minęło aż 17 miesięcy od czasu kiedy utworzyłem ten dział. Zaczynał on jako w pełni poświęcony nowemu rodzajowi podmieńców, czyli "tęczlingom". Przez parę miesięcy, dział ten, był jednym z najaktywniejszych działów na całym forum. Nie stałoby się to bez waszego wkładu: w zabawy, w zadania forumowe, w dyskusje, we wszystko... Nie chciałem się do tego przyznawać, ale... skończyły mi się pomysły, znaczy... inaczej: skończyły mi się dobre pomysły. Dlatego mam nadzieję oddać ten dział w dobre ręce (lub kopyta ). Do działu dorzucam jeszcze moją "fachową" pomoc, więc jakby ktoś był zainteresowany, proszę kierować na moją wiadomość prywatną, podanie (tylko proszę, nie jakieś oficjalne... ) najlepiej już z dokładnie wypisanymi pomysłami na tematy. 1 1 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 No to ten - będzie Ciebie tutaj brakowało, sporo żeś dobrego zrobił i szanuję za kreatywną działalność. Miłego dnia :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 17, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2018 Przed chwilą, Ziemowit napisał: No to ten - będzie Ciebie tutaj brakowało, sporo żeś dobrego zrobił i szanuję za kreatywną działalność. Miłego dnia :< Panie, ale ja tylko działy zmieniam Nie znikam jeszcze z forum. To nie żaden post pożegnalny, po prostu chcę by ktoś inny mógł się tu wykazać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 1 minutę temu, Szonszczyk napisał: Panie, ale ja tylko działy zmieniam Nie znikam jeszcze z forum. To nie żaden post pożegnalny, po prostu chcę by ktoś inny mógł się tu wykazać... Zorientowałem się, ale mimo to podziwiam za to jak ogarnąłeś ten dział i chodzi mi o to, że w tym dziale będzie cię brakować . Miłego dnia. Smacznej kawusi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 17, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2018 1 minutę temu, Raxoros napisał: Czyli rozumiem, że walkowerem jest 1:0 dla Armii? Ty jeszcze nie wiesz, ale cię oświecę: twoja armia to są moje podmieńce podmienione pod twoją armię. Ja już dawno wygrałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 17, 2018 Share Napisano Kwiecień 17, 2018 Gdybym wzięła to ten dział by zapewne zmienił się w dział o stawonogach 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 18, 2018 Share Napisano Kwiecień 18, 2018 3 godziny temu, Bleflar napisał: No nie, kogo teraz będę hejtować. Ojoj widzę, że straciłeś zajęcie Ja tam nie wiem od wczoraj się zastanawiam czy podjąć się tego tylko, że nigdy działu nie prowadziłem i nie za bardzo wiem od czego zacząć. O pomysły to @Szonszczyk się nie martw planów na fandom to mam miliony. Tylko czy podjąć się tej roli? Oto jest pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 19, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2018 Widzę, że jest trochę chętnych na objęcie opiekuna Krain Podmieńców. Z czego się bardzo cieszę Więc informuję, że deadline składania podań mija 30 kwietnia. Potem zdecyduję w czyje ręce, bądź też kopyta (jak ktoś czuje się kucykiem [???]), oddam ten przekolorowy dział 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 20, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2018 50 minut temu, Bleflar napisał: Ale opozycją zostanę i tak. Jak ty masz być taką opozycją jak byłeś wcześniej, to nie wróżę przyszłemu opiekunowi większych problemów z tobą Bo coś ci to cieniutko idzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Kwiecień 29, 2018 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2018 Jutro mija termin oddawania podań na dział "Krainy Podmieńców"! Temat zamykam, kolejne posty w tym dziale napisze już nowy opiekun, dziękuję za uwagę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts