Szonszczyk Napisano Maj 1, 2018 Share Napisano Maj 1, 2018 Cytat Droga Księżniczko Celestio! Dzisiaj nauczyłem się, że jeśli uderzę w stół, to nożyce się odezwą... a tak na poważnie to piszę zażalenie na ogrodnika, który znowu handluje krokusami na lewo. Sprzedał już z pięć kilo i nie wiem jak my damy rady obsadzić pozostałymi, nasze poletko na wiosnę. Chciałbym go wyrzucić z roboty, ale wiem, że się nie zgodzisz. To dobry chłopak jest. Raz mnie nawet poinstruował jak dobrze hodować kaktusa, bo nawet ta roślina mi w domu zdychała. Może czas zastosować jakieś środki ostrożności: czipy w cebulkach? Granaty, które wybuchają jak się je wyniesie poza pałac? Coś trzeba z tym zrobić Droga Księżniczko! Nie mam zamiaru zgłaszać kolejnego przetargu na horkruksy tylko dlatego, że jakiemuś ogrodnikowi się ubzdurało, że są jego i może je sprzedawać na lewo i prawo... Pozdrawiam, Szonszczyk Masz sprawę do samej księżniczki? A może chcesz się po prostu komuś wygadać? Chcesz napisać list miłosny do Celestii?! Ten temat jest właśnie po to by to zrobić! A może jak napiszesz wystarczająco dobry list, to nawet Ona go odczyta i ci odpowie... ? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razh Napisano Maj 2, 2018 Share Napisano Maj 2, 2018 (edytowany) Droga Księżniczko Celestio! W dniu dzisiejszym nauczyłem się, że nawet jedno zdanie potrafi zachęcić do bliższego poznania danego tematu, a w szczególności jeśli jest to na temat jakiejś książki. Ponadto chciałbym zdementować pogłoski na temat nielegalnemu handlu kwiatami. Nie przez moją winę zniknęły te kwiaty, a przez złodzieja, na którego poluje od dłuższego czasu, który podkrada sadzonki. To nie były tylko krokusy, ale też dwie palety tulipanów z zeszłego miesiąca, które zniknęły pewnej nocy w tajemniczych okolicznościach. Podejrzewam szpiegów z armii pewnego mrocznego króla, którego imienia nie będę tutaj wymieniać. Już podjąłem kroki w tym kierunku i rozwiąże tę sprawę zanim się obejrzysz. Twój ogrodniczy. Razh Edytowano Maj 2, 2018 przez Razh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Październik 12, 2018 Share Napisano Październik 12, 2018 Cześć Celestio. Jak tam u ciebie? Jak tam władanie Equestrią? Czy u ciebie wszystko w porządku? A u mnie nie żadna mnie nie chce bo.... już nie ważne. Tylko chciałem się wygadać bo moje życie było ciężkie. Dokuczali mi w szkole bo mam złą wymowę byłem ciężko chory i spędziłem kilka miesięcy w szpitalu itp. I nic się nie udaje i w związku też. Twój lojalny fan misterspauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts