Trau pa Napisano Maj 23, 2018 Share Napisano Maj 23, 2018 (edytowany) Czytając ten dział, postanowiłam także się podzielić swoimi pracami. To pora na promocję! Lubię rysować naprawdę różnorodnie, jednak kilka lat temu moim priorytetem stało się anthro, a konkretnie anthro-pony. Marzyłam, by kiedyś powstało swego rodzaju anime w takiej grafice, ale się tego nie doczekałam Ale za to sama zaczęłam tworzyć anthroski, no i efekty tej pracy możecie ujrzeć poniżej Spoiler To pochodzi z serii Sudden Style Change i jak sami widzicie polega na zmienianiu ubioru i fryzury między dwoma postaciami Tu natomiast mamy Maud Pie i Mudbriara Tutaj Skystar z MLP Movie A tu ciut starszy art [przedtabletowy] przedstawiający finał sezonu 6 Mam nadzieję, że prace te nie są złe Jeśli wam się spodobało, zapraszam na mojego DA: https://traupa.deviantart.com Wykonuję także zlecenia EDIT: Bardzo dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze To niezwykle motywuje do działania Edytowano Maj 31, 2018 przez Traupa 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Maj 23, 2018 Share Napisano Maj 23, 2018 Wow, naprawdę masz talent do rysowania! Widzę na deviantarcie również, że rysujesz w różnych stylach, co się ceni, jednak i tak najbardziej mi się podoba styl anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Maj 25, 2018 Share Napisano Maj 25, 2018 Nie lubię stylu anime... znaczy, jest kilka kresek, które mi się podobają, ale bardzo mało. Nie pasuje mi również on do MLP, ale co kto lubi. Niemniej jednak masz talent i bardzo fajnie rysujesz, a z tych rysunków co tutaj podesłałaś to najbardziej mi przypadły do gustu 3. 1 - Maud Pie 2 - Discord 3 - Podmieniec Kolejność przypadkowa, ale mam dylemat czy na pierwszym miejscu ma być Maud, czy Podmieniec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 27, 2018 Share Napisano Maj 27, 2018 Sama również nie przepadam za anime, ale mimo to połaczenie antro MLP i anime wyszło idealnie. Słowem, kawał dobrego arta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się