MagiMemNon Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Konto założyłem już dawno, ale jakoś nie miałem okazji się przywitać. Cześć nazywam się Damian mam 19 lat, bronym jestem od ponad roku. Mój ulubiony kucyk to Luna. Interesuję się historią szczególnie starożytną. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Lepiej późno niż wcale! Witaj na forum! Pozwolisz że zadam pytanka jak się obudzę bo na razie to dopiero co wstałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Priwiet. Baw się dobrze, nie łam regulaminu. Grasz w gry komputerowe? Jeśli tak to jakie najbardziej lubisz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Październik 2, 2018 Autor Share Napisano Październik 2, 2018 Oczywiście że gram w gry komputerowe. Bardzo lubie grać w gry strategiczne. Moją pierwszą grą był Heroes of Might and Magic 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Witam. 5 minut temu, Broniak__0 napisał: Oczywiście że gram w gry komputerowe. Bardzo lubie grać w gry strategiczne. Moją pierwszą grą był Heroes of Might and Magic 3. Też bardzo lubię „Hirołsy”. Grasz może na online lobby? W jakie gry strategiczne jeszcze grasz? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Chan Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Dzień dobry, cześć i czołem! Szczerze na lekcji o starożytności zdarzało mi się zasypiać, więc mam nadzieję, że nie palnę żadnej głupoty , ale którą eee... starożytną nacją(?) interesujesz się najbardziej? Grecja, Rzym, a może jeszcze co innego? Z uzasadnieniem poproszę, jeżeli to możliwe Only bastion tak poza tym. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Witaj na forum~ Życzę ci wielu miło spędzonych chwil Widzę, że interesuje cię historia starożytna. Mnie z tej dziedziny w sumie interesują tylko dwie dziedziny: Egipt i teorie spiskowe. Zwłaszcza ta o starożytnych kosmitach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagiMemNon Napisano Październik 2, 2018 Autor Share Napisano Październik 2, 2018 (edytowany) Imperium Rzymskie jedno z najwspanialszych i najwiekszych imperiów świata. Cesarstwo rzymskie było bardzo rozwinięte cywilizacyjnie. Imperium posiadao najlepszą armie. Rzymianie stwożyli także pierwszy wysoce rozwinięty system prawny. Twożyli także przepiękne dzieła sztuki. Egipt również bardzo ciekawa cywilizacja. Również uwielbiam teorie spiskowe. Z innych strategii bardzo lubie Total war, Age of Empires i Crusader Kings. Team Necropolis Edytowano Październik 2, 2018 przez Broniak__0 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Witaj na naszym kochany forum Czuj się jak u siebie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 (edytowany) Witaj! I baw się dobrze. Age of Empires była pierwszą grą w którą grałem i bardzo mi się spodobała. Jak dla mnie dwójka najlepsza, ale trójka też spoczko. W heroes 3 również grywałem ale nie do końca tą grę ogarniam. Jakoś mi dziwnie na kompie chodziła xD Powodzenia na forum! Edytowano Październik 2, 2018 przez szaronko 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 @Broniak__0 Witaj w stadzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 No hejka Have fun 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 2, 2018 Share Napisano Październik 2, 2018 Hejka... witaj na forum i baw się dobrze. Crusader Kings? Wow nie zliczę ile w to godzin przegrałem i nigdy nie udało mi się wygrać, ale ja zawsze startuję od najmniejszej możliwej pozycji, bo jest dużo ciekawiej. Z Total War to tylko Shogun 2... ale mam też inne tylko praktycznie nieruszane. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ConQrM Napisano Październik 3, 2018 Share Napisano Październik 3, 2018 Czy ktoś powiedział STRATEGIE?????? No, grywam od czasu do czasu... Spoiler EHKMKHEM 1265H W samych tylko grach paradoxu, które mam 2 (znaczy się 3 ale Cities skylines się nie liczy, ale mam też Hoja i Ełropkę) No, historia też mnie całkiem ciekawi, jednak w ogóle nie przypada mi starożytność, no jakoś tak mam... Lubie poznawać nowe obiekty osoby ale nie wiem czemu zawsze gdy próbuję to ode mnie uciekają Życzę miło zmarnowanego czasu na tym czymś forum Mogę już przestać udawać? Wypuścisz mnie z tej piwnicy? Czy to już jest schizofrenia gdy gadam do siebie na ulicy? Ja pierdzielę nawet mi się zrymowało (trochę) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się