Moonlight Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 Dzień dobry! Tym razem bez role play'u, bo tak będzie mi ciutek łatwiej. Jestem na forum już kilka lat i zauważyłam, że praktyka prowadzenia pamiętnika postaci nie jest zbyt popularna. Moim zdaniem zapisywanie przechwałek i wspaniałych przygód Wielkiej i Potężnej Trixie bardzo pasuje do tej postaci, więc postanowiłam ruszyć z takim projektem. Stwierdziłam, że może on dać wiele frajdy zarówno mi, jak i Wam. Chciałabym wiedzieć, czy to zainteresowanie jest obustronne. W końcu dział postaci nie służy tylko, jako rozrywka dla opiekuna. Dlatego, niech ten temat będzie miejscem wyrażania swoich opinii o już istniejących wpisach, ale też sugestii odnośnie prowadzenia tego poddziału. Jeśli zamiast pamiętników wolelibyście, bym więcej uwagi poświęcała na inne elementy działu, śmiało napiszcie tutaj o tym. I pamiętajcie, że moc uroku Trixie jest wielka! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2018 Share Napisano Październik 25, 2018 59 minut temu, Moonlight napisał: Jeśli zamiast pamiętników wolelibyście, bym więcej uwagi poświęcała na inne elementy działu (...) Szczerze mówiąc, to przydałoby się, bo od tygodnia nie odpisujesz fanom w zapytajce A tak poważnie: według mnie nic nie stoi na przeszkodzie, aby istniał również pamiętnik Trisi - dla niej i z nią wszystko jest dobre :*, ale weź pod uwagę, że generalnie coś podobnego już było jak np. "Początki w Wonderbolts" w dziale RD, forumowicze wypisywali swoje zmyślone, wesołe historie, lecz po kilku wpisach temat umarł naturalną śmiercią. To tak tylko wspominam ku przestrodze Reasumując: powstanie coś nowego związanego z Wielką i ... no wiadomo , to ja będę za i na pewno się udzielę Nie wiem jak inni... Niech się wypowiedzą może Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 25, 2018 Autor Share Napisano Październik 25, 2018 4 godziny temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Szczerze mówiąc, to przydałoby się, bo od tygodnia nie odpisujesz fanom w zapytajce Muszę po prostu wyplenić u siebie stare przyzwyczajenia z lat, jak jeszcze byłam avatarem AJ. Tam odpisywało się na pytania, gdy uzbierało się ich przynajmniej pół strony. Aktualnie fandom jest w nieco innej kondycji, niż kilka lat temu i te „pół strony" zbierałoby się miesiącami, co nie miałoby sensu. Postaram się odpowiadać częściej. Mam to na uwadze! Ja ten pamiętnik traktuję trochę jako miejsce do ćwiczeń kreatywności i pisania + chciałabym wam trochę poprawić humor wpisami Wielkiej i Potężnej Trixie. Myślę, że w dużej mierze będą miały charakter humorystyczny. Chyba, że dostanę sugestie, by to trochę bardziej urozmaicić. Skoro już istnieje taki poddział, to szkoda go nie wykorzystać!@Grzegorz_Nikodem Dziękuję za opinię! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 26, 2018 Share Napisano Październik 26, 2018 Witaj. No więc tak... kilka wpisów już jest w tym poddziale i powiem szczerze, że niektóre są lepsze inne tak troszkę mniej. Najbardziej mi się podobał ten o -Ciasteczkach! Cia... ehh ciastkach. Fajny i zakończenie super o tym, by zapomnieć o rodzynkach. -Wstaw mnie... - :3 Kontynuując, to od pewnego czasu czekam na wpis o... ekhm Wielkich i Potężnych Przygodach Wielkiej i Potężnej Trixie. Kolejnym wpis, który mi się spodobał to "Wielka Scena" naprawdę fajnie napisany z pomysłem i w stylu Trixie... a przynajmniej tak mi się wydaje. Jeśli chodzi o wierszyk to z uwagi na to, że nie przepadam za wierszami, to nie oceniam... fajnie, że jest. Jeśli chodzi o prowadzenie pamiętników, to niestety nie tylko, to jest aktualnie na forum mało popularne. Niestety ruch jest niewielki i musimy się cieszyć tym, co mamy. Użytkownicy, nawet jeśli są zalogowani, to zazwyczaj swoją obecnością idealnie mogliby zagrać ducha w dobrym filmie przyrodniczym... tak samo obecni. Nie mówię oczywiście o wszystkich, bo są tacy co naprawdę, są aktywni i babeczkę od Pinkie im za to. W każdym razie... chciałbym zobaczyć wpis do pamiętnika o jak już wspomniałem przygodach naszej Trixie i wtedy zapewne będę mógł powiedzieć coś więcej o tym poddziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts