Invali Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 (edited) Hej hej. Ostatnio sporo rysuje, a że zapał często szybko tracę postanowiłem zrobić ten temat żeby dał mi trochę motywacji i mam nadzieję że ktokolwiek będzie tu żył bo widze że jest trochę martwo w dziale z rysunkami Uwaga ostrzegam mam fazę na sonica i nie wygląda na to żeby szybko minął więc rysunki będą tylko głównie z niego Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Uwaga krew. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Edited January 1, 2019 by Invali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted January 1, 2019 Share Posted January 1, 2019 Cóż, fazę na Sonica to z pewnością masz. Rysunki zaś z nim związane to raczej antro podobne, bo tak długich nóg i zbliżonych ludzkich proporcji w oryginale to nie mają. Najbardziej z tych wszystkich przypadło mi do gustu obrazki z Super Soniciem we krwi oraz te: 11 godzin temu, Invali napisał: Ukryj treść Widać w nich przyłożenie się, walor estetyczny w nich można zobaczyć. Reszta dla mnie jest jakby wyrwana z kontekstu, które możliwe, że są nieco starszymi pracami, ale nam o tym nie napisałeś. Ogólnie jest mi ciężko tutaj cokolwiek doradzić, bo jak już wspomniałem, nie wiem które twoje pracę są najnowsze - czasem anatomia jest wprowadzona w postaciach, raz jej nie ma i wygląda jakby w ogóle nie miały kości. Albo to: 11 godzin temu, Invali napisał: Ukryj treść Anatomia tu leży - zwłaszcza jak się bawimy z rysowaniem przejścia kości piszczelowej i stawu skokowego - to na pewno nie wygląda tak jak narysowałeś i warto się przypatrzeć jak i z czego to wynika: Spoiler Tyle z moich uwag, osobiście nie rzucałbym całej swojej teczki na początek tematu, bo tu jest sporo różnego stuff'u i nie wiemy co jest aktualne, a co nie i można się w tym pogubić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts