WhiteHood Napisano Styczeń 31, 2019 Share Napisano Styczeń 31, 2019 (edytowany) Witajcie. Oto trzecia edycja Oratio Vincta. Chwała, splendor, bogactwo to przyjemności których to nie zaznacie. Co do tematów, są one podane poniżej i mają być jakoby inspiracją. Interpretacja tematu jest dowolna. Także, powodzenia. 1. Limit słów - 1100. 2. Temat konkursu - Smutno mi Boże lub „Homilia” – Zbigniew Herbert . 3. Wiersz musi być w klimacie MLP. 4. Całość musi być w formie wiersza. 5. Dozwolone są wszystkie tagi, poza [Gore] oraz [Clop]. Tag obowiązkowy [Oratio Vincta] 6. Termin oddawania prac: 28.02.2019 do godziny 23:59:59 7. Po oddaniu pracy nie można dokonywać w niej żadnych poprawek - proszę o wyłączenie w google docs opcji komentowania/edycji. 8. Regulaminem obowiązującym jest Regulamin 9. Prace które przekroczą limit słów, będą korzystały z zakazanych tagów lub będą miały nieprawidłową ich ilość, zostaną przysłane po terminie lub zostaną poddane korekcie przez osoby trzecie podlegają dyskwalifikacji. 10. Przystępujący do konkursu akceptują w całości powyższe postanowienia oraz regulamin. Edytowano Styczeń 31, 2019 przez WhiteHood 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 25, 2019 Autor Share Napisano Luty 25, 2019 Przypominam, że zostały cztery dni do zakończenia konkursu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Luty 26, 2019 Share Napisano Luty 26, 2019 A ja dziś zacząłem... i już napisałem. Nigdy nie brałem udziału w konkursie, w którym prace muszą mieć stricte formułę wiersza, ale zawsze musi być ten pierwszy raz. Uprzedzam, że przez brak doświadczenia z taką formułą, nie wiem jak bardzo pasuje do tematu, który sobie wybrałem (czyli SMUTNO MI BOŻE), nie mówiąc już nawet o jakości tej pracy, ale skoro jest, to proszę uprzejmie: Melancholia[Oratio Vincta 3], [Poetry], [Oneshot], [Equestria Girls], [Sad]https://docs.google.com/document/d/1JiVas4QFxB0VbTGNm7X89mBgbIuOL9f7SLpnBg7Iax8/edit?usp=sharing 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 2, 2019 Autor Share Napisano Marzec 2, 2019 Przepraszam, że dopiero teraz, ale pochłonęła mnie praca. Cóż, konkurs zakończył się z widoczną dla wszystkich frekwencją. Nie jestem zaskoczony. Z racji tego,@Youkai20zostaje zwycięzcą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Youkai20 Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Ja też nie jestem nią zaskoczony, ale cóż, to synonim obecnych czasów. Dzięki za konkurs, kolego @WhiteHood ,pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts