lRUSU Napisano Kwiecień 29, 2019 Share Napisano Kwiecień 29, 2019 Robię ostatnio redesigny wlepek na Kucykon. Na razie mam tylko Dash i Twilight, ale planuje o wiele więcej, do lipca jeszcze dużo czasu. Spoiler 6 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano Kwiecień 30, 2019 Share Napisano Kwiecień 30, 2019 (edytowany) O! Znam cię z yt! I szzcerze podziwiam Bardzo ładnie rysujesz Edytowano Kwiecień 30, 2019 przez szaronko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Kwiecień 30, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2019 12 godzin temu, szaronko napisał: O! Znam cię z yt! I szzcerze podziwiam Bardzo ładnie rysujesz Dziękuję! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano Maj 2, 2019 Share Napisano Maj 2, 2019 Zamierzasz kończyć animacje do frailty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victoria Luna Napisano Maj 3, 2019 Share Napisano Maj 3, 2019 Masz jakieś artystyczne social media? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 6, 2019 Autor Share Napisano Maj 6, 2019 Dnia 2.05.2019 o 13:17, szaronko napisał: Zamierzasz kończyć animacje do frailty? Chyba nie :/// Od dawna się do tego nie dotykam. Poza tym spotkała mnie dość nieprzyjemna sytuacja na konsultacjach w uczelni artystycznej i nie czerpię już przyjemności z animowania. A z rysowania niewiele 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 6, 2019 Autor Share Napisano Maj 6, 2019 Dnia 3.05.2019 o 12:09, Victoria Luna napisał: Masz jakieś artystyczne social media? Yup: https://www.deviantart.com/lrusu https://lrusujpg.tumblr.com Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 6, 2019 Autor Share Napisano Maj 6, 2019 Spoiler Nowe ryski 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 6, 2019 Autor Share Napisano Maj 6, 2019 I coś nie kucykowego bo tak Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 14, 2019 Autor Share Napisano Maj 14, 2019 Spoiler Moja wersja dorosłej Flurry Heart 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Maj 23, 2019 Autor Share Napisano Maj 23, 2019 Spoiler Coś dla fanów Flutterki 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Maj 23, 2019 Share Napisano Maj 23, 2019 Ta mina jest rozbrajająca! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lRUSU Napisano Czerwiec 27, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2019 Dawno mnie tu ni było reeeee Wybiera się ktoś na Kucykon? Ja pojawię się ze stoiskiem :> 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się