Morrslieb Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Próbowałem wielokrotnie zmienić sobie avatar i zdjęcie tła profilu, ale bez skutku. Żadna z metod nie działa, w tym używanie tylko obrazków png. Ponadto, kiedy chciałem wstawić do tego posta zdjęcie błędu, odpowiedziało mi tym samym błędem. Oto notyfikacja która pojawia się przy błędzie: Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. -200 Zalogowałem się korzystając z Google zamiast stworzyć konto w zwyczajny sposób. Czy błąd może być związanie z likwidacją Google+? Jeśli tak, to czy utworzenie nowego konta byłoby konieczne? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Próbowałeś przesłać najpierw obrazek na jakiś hosting obrazków, np. imgur, a następnie skorzystać z opcji by z URL wgrać avatar? Nie twórz nowego konta z własnej inicjatywy, multikonta są zakazane, poczekaj na odpowiedni feedback. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morrslieb Napisano Maj 12, 2019 Autor Share Napisano Maj 12, 2019 Właśnie tego sprobówałem i magicznie zadziałało - dzięki wielkie! Ten problem zatem jest z głowy, o ile rozwiązanie jest z deka nieporęczne. Wklejanie za pomocą URL działa również w komentarzu. Jednakże nadal nie mogę zmienić tła profilu (widzę tylko opcję wybrania pliku z dysku). Nawet na telefonie, na wersji mobilnej, wyskakuje ten sam błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 A próbowałeś może zmienić na .gif rozszerzenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Maj 12, 2019 Share Napisano Maj 12, 2019 Problem potwierdzony, ciężki sprzęt zawołany. Dzięki za informacje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galwatronix Napisano Maj 13, 2019 Share Napisano Maj 13, 2019 Podpinam się pod sprawę, mogę dodać obrazek przez adres URL, ale dodanie obrazka z galerii na kompie (w przypadku ustawiania zdjęcia w tle nie ma opcji z adresem URL więc moja galeria to jedyne przyzwolone źródło) jest niemożliwe i każda próba, niezależnie od rozmiaru czy rozszerzenia obrazka kończy się wywaleniem komunikatu "Wystąpił błąd podczas przetwarzania przesłanego pliku. -200" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morrslieb Napisano Maj 14, 2019 Autor Share Napisano Maj 14, 2019 Dnia 13.05.2019 o 00:17, PervKapitan napisał: A próbowałeś może zmienić na .gif rozszerzenie? Przepraszam za późną odpowiedź. Spróbowałem tego, zrobiłem z obrazka .gif, ale wyszedł ten sam błąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Maj 14, 2019 Share Napisano Maj 14, 2019 Niestety, jest to jakiś większy problem. Wiąże się też z paroma innymi, ale administracja nad tym pracuje. Prosimy o cierpliwość. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Rozwiązane, zamykam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts