MarianWisniewski Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 Przykro mi, ale nie zdołam wcale przesłać na Lego Ideas projektu "My Little Pony Film", bo studio Hasbro współpracuje z firmą - podróbą Lego. Nie będzie żadnego zestawu My Little Pony. CHOCIAŻ JA TAK CIĘŻKO PRACOWAŁEM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 (edited) To i tak by nie przeszło. Powody są takie: 1. Jak już sam wspomniałeś, Hasbro ma swoje własne klocki. Aha, i nie nazywaj ich podróbą lego. Patent wygasł dawno temu, i teraz każdy może mieć swoje własne klocki konstrukcyjne. Podróba Lego to np. Lepin, który oferuje serię "Star Plan" (i kilka innych) 2. Bez obrazy, ale "kucyki pony" nie za bardzo nadają się do tej serii. Bum na kuce przeminął i nie wróci. 3. Mogę się mylić, ale Lego chyba nie wydaje licencjonowanych zestawów IDEAS z bajek/filmów, w których nie ma ludzi, a raczej "istot człekokształtnych". PS. Mógłbyś pochwalić się swoim projektem? Z przyjemnością ocenię czy nadawałby się do IDEAS. Ciekawi mnie, czy reprezentuje taki poziom: Spoiler Edited May 31, 2019 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianWisniewski Posted May 31, 2019 Author Share Posted May 31, 2019 Ależ może wydawać. Przykład: Milsele - seria o serialu bez ludzi, chociaż ich części pojawiają się w czasie przemian. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted May 31, 2019 Share Posted May 31, 2019 3 godziny temu, MarianWisniewski napisał: Ależ może wydawać. Przykład: Milsele - seria o serialu bez ludzi, chociaż ich części pojawiają się w czasie przemian. Źle to ująłem. Miałem na myśli serię IDEAS (już poprawione). Innym przykładem zestawów z bajek jest serial Unikitty, który swoją drogą jest naprawdę fajny . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianWisniewski Posted June 7, 2019 Author Share Posted June 7, 2019 Chcę powiedzieć, że na razie nie prześlę projektu ponownie. Lego jeszcze nie podpisało umowy z Hasbro. Zlikwidowali, bo pewnie pierwszy raz zobaczyli projekt z kucykami. Na razie trzeba z nim trochę poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Nie rozumiem. Twój projekt został wyrzucony ze strony IDEAS? Dostałeś jakieś uzasadnienie, czy co? I zapewniam, że widzieli masę projektów z kucykami. Przykro mi, że musiałem powiedzieć "Mikołaj nie istnieje" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarianWisniewski Posted June 7, 2019 Author Share Posted June 7, 2019 Co Mikołaj ma do tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cipher 618 Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 (edited) Już mówię. Słowa: "Mikołaj istnieje" oraz "pierwszy raz zobaczyli projekt z kucykami." są tak samo prawdopodobne. Czyli nie są Dowód na to, że istnieją MOCe MLP? Proszę Spoiler https://www.deviantart.com/kabhes/art/Lego-MOC-golden-oak-library-mlp-fim-765634204 Znalazłem też coś takiego. Spoiler https://mlpfanart.fandom.com/wiki/Lego_CUUSOO_Projects Edited June 7, 2019 by Triste Cordis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts