Sowenia Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 (edytowany) Witajcie. Być może nie wszyscy z was mnie pamiętają. Otóż jestem Stygian. Zwyczajny jednorożec, badacz, miłośnik tajemnic i poszukiwacz odpowiedzi. To ja połączyłem ze sobą Filary Equestrii z czego jestem, byłem i zawsze będę dumny, nawet pomimo tego, że sam nie jestem bohaterem. Swego czasu bardzo chciałem nim zostać co doprowadziło do straszliwego w skutkach nieporozumienia. O tym, że stałem się rządnym zemsty Kucykiem Cieni na pewno pamięta każdy z was... Ale teraz znów jestem sobą, zwyczajnym badaczem mitów, legend i zjawisk uznawanych za paranormalne. I oto zakładam klub! Jeśli ty również interesujesz się takimi rzeczami, albo po prostu z jakiegoś powodu mnie lubisz to zapisz się śmiało do klubu. Co oferuje klub? Specjalną prywatną konferencję, na której członkowie będą mogli luźno porozmawiać o zjawiskach paranormalnych, tajemniczych wydarzeniach, nierozwiązanych zagadkach, albo po prostu o mnie i mojej roli w uniwersum MLP. Co jakiś czas członkowie klubu dostaną zadanie do wykonania, za które to otrzymają punkty. Punkty zbiera się po to by móc awansować rangą w klubie. Co daje wyższa ranga? Proszę o wczucie się w tę zabawę. Wyższa ranga nie da żadnych nowych funkcji, ale pokaże reszcie jak bardzo jesteście zaangażowani w życie klubu :3 Nagrody klubowe w postaci grafik. Jak działają klubowe nagrody? System nagród musi zostać jeszcze dopracowany. Wstępny pomysł jest taki, że będę tworzyć grafiki podobne do awardów, którymi nagrodzę osoby zasłużone w klubie. Nagrody te pojawią się obok nicku nagrodzonej osoby w niniejszym temacie. Jeśli ktoś będzie miał ochotę może nagrodę umieścić na swojej stronie profilowej bądź w sygnaturze. Aby dołączyć do klubu poproś o wpisanie na listę w tym wątku Notka dla osób, które nie chcą należeć do klubu. Nie martwcie się! Niedługo opracuję podobnie ciekawy system nagradzania za zwyczajną aktywność w dziale. Nie musisz należeć do klubu żeby zostać docenionym za aktywność. Członkowie PervKapitan Favri misterspauls Triste Cordis Edytowano Styczeń 12, 2020 przez Natuszka 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 Proszę mnie wpisać do klubu Bardzo ciekawy pomysł z tym klubem. Liczę, że realizacja pójdzie w dobrym kierunku^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 Na razie nie przytłacza mnie nadmiar obowiązków, więc, drogi Stygianie, możemy trochę podebatować o powyższych tematach. Proszę o dodanie :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misterspauls Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 Ja też poproszę o wpisanie mnie do listy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 10, 2019 Share Napisano Listopad 10, 2019 Poproszę o dopisanie do listy. Nie wiem jak to będzie z czasem, ale miło pomóc w prowadzeniu jakiejś zabawy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts