Cahan Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Hej, pierniczki! Patrzcie co dla Was mamy! Nowe ET. Świeżutkie, cieplutkie. A w nim? 2 wywiady ze zdolnymi artystkami, spór mój i Dolara o Project Horizons, Cierpienia Młodego M.C., liczne recenzje i komiks od Sosny. Siadajcie, czytajcie, a nawet komcia jakiegoś nam dajcie! Linki: https://issuu.com/equestriatimes/docs/036 https://drive.google.com/file/d/157ujFAog2DFF24sJ6bMBBfpROE4v-HFc/view 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Ten komiks jest taki uroczy, nie mogę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Miałem wam dać wiadro znaków interpunkcyjnych, bo trochę ich zabrakło, ale wiecie, koronawirus, wiadro jest z Chin... M.C., klasyczne TIE Fightery nie mają napędu nadświetlnego, ale twórcy się wycwanili i w scenie pościgu występują TIE/sf - dwumiejscowa wersja dla sił specjalnych, która już taki napęd ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Marzec 1, 2020 Autor Share Napisano Marzec 1, 2020 W zasadzie, to jeśli możesz, to prosiłabym o parę przykładów gdzie brakuje przecinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Marzec 1, 2020 Share Napisano Marzec 1, 2020 Chociażby w recenzji Gwiezdnych Wojen, bo tam najłatwiej znaleźć. Przecinka brakuje chociażby w ostatnim zdaniu wstępu ("czułem się, oglądając") czy pierwszym akapicie ("może nie szałowym, ale"). Z kolei w recenzji FE:PH, na stronie 10, brakuje kropki kończącej zdanie zaczynające się od "Naturalnie Blackjack". Dalej już nie przeglądałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się