Darkolit Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów chcę wam przedstawić mój pierwszy fanfic i na pewno nie ostatni przedstawia on świat stworzony przez Discorda jest to połączenie MLP i mortal kombat mam nadzieję że się wam spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Dużo to tego narazie nie ma. Daj trochę więcej, a ocenię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikos Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 epic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Fatality anypony? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matalos Napisano Wrzesień 14, 2012 Share Napisano Wrzesień 14, 2012 Króóóóóciutko. Ale zapowiada się ciekawie. Jak będzie więcej to napiszę co i jak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts