Rapony Napisano Czerwiec 27, 2020 Share Napisano Czerwiec 27, 2020 (edytowany) Jakie macie ptaki? Ja miałam dwie papużki ale no...jedna jest pod czyjąś opieką... Tutaj piszecie o waszych ptakach co tylko chcecie. Edytowano Czerwiec 29, 2020 przez Rapony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 27, 2020 Share Napisano Czerwiec 27, 2020 (edytowany) Rozwijaj te tematy. Bo ja w tej chwili nie mam pojęcia co mam z tym tematem zrobić. Patrząc na sam tytuł i "opis" tego tematu powinnam go wywalić, ponieważ taki wątek już istnieje. ( https://mlppolska.pl/topic/17171-nasi-pupile/ ) Chyba, że miałaś na myśli jedynie ptasich kompanów, ale niestety z kart tarota nie potrafię czytać i jedynie mogę się domyśleć czy po prostu znów nie pomyliłaś działów... Edytowano Czerwiec 27, 2020 przez PervKapitan 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Czerwiec 28, 2020 Share Napisano Czerwiec 28, 2020 Ten tego... to było tak, że był taki mały gówniarz, który sobie miał taką papugę... I ten no... zdarzyło się mu otworzyć klatkę... A, że przy okazji okno było otwarte to stało się no... Smutno mi z tego powodu jak sobie tylko pomyślę o tym. :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 28, 2020 Share Napisano Czerwiec 28, 2020 No za dzieciaka, to u mnie była przynajmniej jedna papuga, ale nie pamiętam jaki to był gatunek, ani nawet jej imienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 28, 2020 Share Napisano Czerwiec 28, 2020 Ja miałam za dzieciaka papużkę falistą. Moja siostra złapała na dworze z kolegami i dali mi w prezencie. Pewnie komuś uciekła, ale nie wnikałam, bo cieszyłam się papużką xD Nazywała się Ciuripek i była urocza. Chociaż jak myślę ile błędów przy niej popełniałam to aż mi się chce za głowę łapać. Teraz mój brat ma nimfę o imieniu Riki, jest przecudowny, ale bardzo strachliwy. Ogólnie ptaki to cudowne zwierzęta, ale nie chciałabym mieć. Za dużo cierpliwości trzeba do takiego ptaka i łatwo wystraszyć taką. W dodatku śpiewa, czy chcesz spać czy nie, a ja nocnym stworzeniem jestem ^^" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts