Rapony Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 Na farmie Sweet Apple zazwyczaj rosną zwykłe jabłka, ale babcia Smith odkryła jabłka Zap. Tęczowe owoce wyrosły od razu. Jak wam się podobało ich wprowadzenie? Tak, wiem to tylko jabłka, i pewnie dostanę odpowiedzi "To tylko jabłka z bajeczki dla mały dzieci" ale całe forum jest z tej bajki. Mi się bardzo spodobały (chociaż nie wiem dlaczego)... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 6 godzin temu, Rapony napisał: Tak, wiem to tylko jabłka... No widzisz? Sama sobie odpowiedziałaś na to pytanie... A tak nie do końca na serio. Ciekawe czy jabłka "Zap" powodują toczenie się piany z ust u homofobów? W końcu są tęczowe 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 26, 2020 Share Napisano Sierpień 26, 2020 Ładne jabłuszka, ładne. Z tego co widać po radosnych mordkach kucorków to i pyszne są, chętnie bym spróbowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts