Jump to content

[Dyskusja] Przemyślenia w dniu dzisiejszym

misterspauls
 Share

Recommended Posts

Cześć wszystkim Brony i Pegasii!!

Tworzyłem nowy dział Przemyślenia w dniu dzisiejszym....

O co chodzi w tym dziale?

Trzeba napisać co myślicie w dniu dzisiejszym na przykład:

Dzisiaj dzień był udany, spotkałem starych przyjaciół, skończyłem dzisiaj wcześnie pracę i było fajnie. I teraz idę oglądać fajny film z piwkiem w ręku.

Piszcie sobie w tym dziale.

• Upvote 1

W dniu dzisiejszym zjadłam kukurydzę dwie kolby, a moja pralka zaczęła dziwnie chodzić, jakby miała bluescreena dostać. W dodatku wyłączenie i włączenie pomogło!

A poza tym porysowałabym albo pograła, ale niestety nie mogę, bo zaraz idę...

btw fajny temat, był podobny z plusami i minusami, ale ten jest trochę inny i w sumie bardziej mi się podoba :D

• Upvote 2

Hmmm... 

Dzisiejszy dzień dopiero co się rozpoczął, ale ja już zastanawiam się jak zakończy się pierwszy sezon The Owl House :fswhat:.

Spoiler

Czy Luz wróci do domu? W jednym z "niepotwierdzonych przecieków" (zwanych plotką) pojawia się scena, w której Luz dzwoni/pisze do matki: "przyjedź po mnie, boję się". Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia, to możliwe. No i czy Eda wyzdrowieje? Czy Amity pomimo zranionej nogi pomoże Luz odbić Edę? I co z wątkiem miłosnym? Nie żebym był jakimś maniakalnym miłośnikiem shipów, ale ten jest po prostu cholernie ciekawy (czy Luz dowie się o uczuciach Amity? Albo czy chociaż zacznie cokolwiek podejrzewać?)

Poza tym, zastanawiam się jaki koszmar czeka mnie jutro w pracy. Bo lekko to na pewno nie będzie (koniec miesiąca i związana z nim "papierologia"... brr). No, ale może się mylę? :ziew: Chociaż meh... Kogo ja oszukuję. 

Edited by Triste Cordis