szaronko Napisano 11 Wrzesień Share Napisano 11 Wrzesień Witam. Chciałem poinformować, że na internencie krążą plotki jakoby w 2026 miała być nowa generacja mlp, a w 2025 gen 5 ma dobiec końca. Sporo jest na ten temat filmików na angielskim ponytubie ale może nie każdy ogląda to informuje. Generalnie zaczęło się od tego że wyciekły jakieś dokumenty na temat tego że w 2026 planują zrobienie czegoś co nazywają "ponyverse". Oczywiście to nie jests 100% pewne ale w sumie jak się nad tym zastanowić to ma to sens. Ja tam nie mam wygórowanych oczekiwań, mam za to wątpliwości jak to wyjdzie, bo ludzie też coś spekulują o powrocie bohaterek g4, ale może wy macie inne zdanie na ten temat? Taki news napisany na szybko, i jak temat was interesuje to polecam samemu poszukać informacji, bo ja już aż tak bardzo się w fandomie nie orientuje. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano 14 Wrzesień Autor Share Napisano 14 Wrzesień (edytowany) Przychodzę z nowymi wieściami. Wygląda na to że wyciekło wideo promocyjne do czegoś co mogło być 6 generacją, ale nie wiadomo czy tak właśnie będzie wyglądać. Generalnie ludzie się spierają i nic nie jest w 100% pewne. Wideo wskazuję że g6 może być połączeniem g4 i g5. Nie wiem czy mogę tutaj dać linka do tego wycieku (chociaż wsm nie jest chroniony prawami autorskimi bo to wyciek), ale jak ktoś chce to można go znaleźć na mlpforums (pierwszy link z góry, ten z catbox.moe) https://mlpforums.com/topic/203073-supposedly-g6-promo-video-leak/ Jakby administracja zezwoliła to bym dał linka bezpośredniego. Tutaj link do gościa który tę całą sytuację relacjonuje (po Angielsku) https://youtu.be/QW4eUwgtZCw Edytowano 14 Wrzesień przez szaronko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 2 Październik Share Napisano 2 Październik Jest na Equestria Daily artykuł, analizujący artykuł, z którego wynika jakoby było to prawie pewne. Powrót MLP do wcześniejszych generacji. https://www.equestriadaily.com/2024/09/hasbro-confirms-retro-vibes-for-mlp.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano 2 Październik Autor Share Napisano 2 Październik Tak, z tych informacji co teraz mamy to faktycznie jest praktycznie pewne. Ma to dużo sensu z biznesowego punktu widzenia, bo jednak g4 dalej jest popularniejsze niż g5 i wcale się temu nie dziwie. Ale tak to jest że jak firmy chcą zarobić na nostalgii to zazwyczaj się to źle kończy i tak może być w tym przypadku. Daję temu jakieś 15% że to będzie dobre. Zwłaszcza że może być robione pod chińską widownie mlp która to w ostatnich latach się powiększyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 2 Październik Share Napisano 2 Październik Nie wiem czy nie słyszałeś o Kabarecie Potem. Zawiesił swoją działalność na końcu wieku będąc u szczytu popularności i nie występuje. Jest to świadoma decyzja i to jest piękne. Pełno jest serii kontynuowanych po przerwie czy gwiazd wracających na estradę. Nawet czasem fajnie im idzie, ale to nie jest to co kiedyś. Też wydaje mi się że z kucami może być podobnie. Z drugiej strony tak dużo czasu nie minęło jeszcze. A G5 na pewno cierpi po części dlatego że to nie G4, ale też po udanym filmie Hasbro stwierdziło, że pora na CSa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano 2 Październik Autor Share Napisano 2 Październik Święta prawda! Bardzo fajny ten kabaret, ma klimat. Ale nie zbyt czaję o jakim filmie i jakim CSie mówisz xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryk Napisano 3 Październik Share Napisano 3 Październik No... G5 zaczęło się od filmu. A "pora na CSa" jest memem. Wydaje mi się że do tej sytuacji pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano 3 Październik Autor Share Napisano 3 Październik (edytowany) Aa o to ci cho. Właśnie zgadzam się bo ten film g5 był całkiem niezły i pomyślałem że jak tak będzie wyglądać g5 to nawet okej, da sie to oglądać. Ale już faktyczne odcinki to nie byłem w stanie wytrzymać dłużej niż 5 minut Edytowano 3 Październik przez szaronko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano 6 Październik Share Napisano 6 Październik Tak na to patrzę i prawdę mówiąc nie wiem czy miałbym ochotę oglądać jeszcze jakiekolwiek MLP. Znudziło mnie to... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaronko Napisano 6 Październik Autor Share Napisano 6 Październik Ta zniewga krwi wymaga! Ukamienować! Mi też się znudziło trochę ale raz na parę lat można wrócić i obejrzeć. Mówię o g4 oczywiście. Gdyby było nowe mlp to zobaczyłbym pierwszy odc czy dwa i jak dobre to oglądam jak nie to nie. Proste. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Niedziela o 16:02 Share Napisano Niedziela o 16:02 O masz, a myślałem, że ta animacja już przeminęła. Jak człowiek potrafi być w błędzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się