Anathorn Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Czy pamiętacie tą epickość gier ? Warcraft III Diablo 2 Heroes 3 Call of Duty 2 Pozdrawiam Anathorn. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Mhm, zły dział. Ale tak. Pamiętamy. Kiedyś robiło się gry, a nie interaktywne filmy dla upośledzonych ludzi. Cóż, teraz też się robi, ale trzeba się naszukać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Mhm, zły dział. Sądzę że dobry, dodałem tu tylko muzyke z gier XD Ale jeżeli jest to zły dział to proszę o przeniesienie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 @Airlick Ale chodzi o muzykę z tych gier, a nie o same (chyba, że to nie zmienia faktu). @topic Podkreślając muzykę z Heroes'ów 3 i Warcrafta... Świetna muzyka, której się nigdy nie zapomni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Z W3 jest trailer! I temat jest raczej o grach, nie tylko o soundtrackach, jak sądzę, więc jego miejsce nie było w muzyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Ohh.. Call of Duty i Diablo, świetne naprawdę. good times ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathorn Napisano Wrzesień 17, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Z W3 jest trailer! I temat jest raczej o grach, nie tylko o soundtrackach, jak sądzę, więc jego miejsce nie było w muzyce. To nie jest trailer Chodziło mi o muzykę na początku i taką ogólną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Tak, tak, końcówka kampanii ludzi, tak mi się rzekło, że trailer. O filmik chodziło, i że to filmik właśnie, a nie sama muzyka. Zamilknę, bo bełkoczę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Warcraft III - Przeszedłem całe nawet z dodatkiem Diablo 2- Grałem każdą postacią Heroes3 - NADAL W TO GRAM!!! Nigdy nie odwrócę się od tej gry która była moją pierwsza COD 2- Jak ja uwielbiałem wszystkich na wielki dystans ścinać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haifisch7734 Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Heroes 3 to jedna z najlepszych gier, w jakie grałem. Dla mnie praktycznie te nowsze mogłyby nie istnieć A do listy dodałbym jeszcze Max Payne. Także jedna z najlepszych w jakie grałem. Ten klimat, dialogi (Nie, nie zielony!), mało jest gier, które by to mogły pobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmy Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Poczułem się stary... A to ktoś pamięta? Gierka wydana przez Silicon & Synapse. Od pewnego czasu znane jako Blizzard Etertainment. Ta gra wgniata w ziemie wszystkie NFSy razem wzięte. A tu kolejna za bista gra wydana przez Digital Illusions obecnie znane jako DICE. Mogę tak wymieniać bez końca ^^. Dla mnie gry umarły i już nie ma nic tak świetnego jak produkty z tamtych czasów. Nadal można znaleźć spoko tytuły (przeważnie w produkcjach niezależnych które mają pomysł na gameplay) ale to jednak już nie to samo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Angel Wing Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Ja tam nadal gram w Warcrafta III ^^ i w stare gry bo są fajne (tak naprawę to te nowe mi nie idą bo mam za słabego kompa xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Nostalgia? Age of Empires II Railroad Tycoon II Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Oczywięcie , to są moje ulubione gry tylko zamiast 2 -1 cal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Therinius Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Heh... Daiblo 2, Warcraft 3 i Heroes III cały czas u mnie w obiegu . Z małymi przerwami cały czas do nich wracam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts