JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 forma kontrola ducha i jedność ducha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Kontrola jedność fuzja i jeszcze wielka kontrola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 To jak już się tak rozpisywać to można jeszcze dodać podwójne medium -.-' Jaka fuzja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 nasz przyjaciel w Agro używał tylko imienia jego zapomniałem .Zademonstrował to kiedy chciał się do nich przyłączyć podczas walki z Lalkarzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Chodzi ci o połączenie tokagero i ducha rzeki? To jest tylko kontrola 2 duchów jednocześnie, nie ma osobnej nazwy z tego co mi wiadomo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Nie jemu zdaje się chodzi o tego Chocko czy jakoś tak bo jeśli to o niego chodzi to się zgadzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Było mówić że ten od pępka Zwracam honor, fuzja była Jeszcze chyba można dowalić jako osobną kontrolę ducha ten ognisty mieczyk Zeke'a, zwykle wkłada się ducha do broni, on go zmaterializował z czystego foryioku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Nie to raczej nie jest kolejna fuzja bo jego medium jest tlen który znajduje się wszędzie i nie ma konkretnego kształtu więc jakby chciał to mógłby nawet sobie baazoke zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 I tutaj rodzi się problem, bo jego medium jest zmienne Czy nie sądzicie że z quizu ten temat przybrał formę dyskusji? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ale ciekawej dyskusji, a żeby wam się nie nudziło to ile i jakich członków drużyny Hao zabili wyrzutki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 nie o niego mi chodzi tylko o tego co ma geparda za ducha edit zabili chyba 2 ludzi oficjalnie i kilka teamów podczas turnieju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 yyy... wszystkich poza owcą? ( opacho, ten mały ) Cholera nie pamiętam... Pamiętam że pierwszy był a'la wampir Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 nie pierwszy był ten maniak co miał pozbyć się przyjaciół Yo. Miał jakiegoś robota czy coś podobnego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ano faktycznie, zapomniałem o nim Ale trochę nieuczciwie zagrywają, ci sobie spokojnie walczą na śmieć i życie a tu wyrzutek strzela i koniec zabawy... POBITE GARY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 no wiesz oni niszczyli zło za wszelką cenę Yo też się chcieli pozbyć bo nie chciał być jednym z nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Tak właściwie to Yoh się chcieli pozbyć bo był bratem Zeke'a, ten cały pokój za wszelką cenę to było lekkie przegięcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ich powody mają swoje uzasadnienie ale są oni robieni coś jak sekta, tak samo powody Zeka są uzasadnione i Yoh, ale ja jakoś tak nie przepadam za odrzutami denerwują mnie, zawsze byłem za Hao albo Yoh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Każdy ma swój powód, większość jest dobra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Jak Hao zdobył Ducha Ognia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Primo, on ma wszystkie duchy żywiołów, albo inaczej, jego duch może przyjąć wszystkie formy Secundo, drugim życiu? on się odradzał co 500 lat od jakiegoś czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 29, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Zaliczę odpowiedź Dżemu. Ile i jakie są duchy żywiołów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 jak nie wiecie to piszcie ja zadam inne pytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Przeoczyłem pytanie? O_o Ogień, Woda, Ziemia, Powietrze, w anime były tylko pierwsze dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Październik 1, 2012 Autor Share Napisano Październik 1, 2012 Nie zgadujecie dalej czy sie poddajecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Jakie zgadujecie? Żywioły + duch to Gwiazda Jedności, czyli musi ich być 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts