Krulig Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 W temacie "Zapytaj Glossy Amber" pojawiło się pytanie"Jak poznałaś Malinkę?" Glossy powiedziała,że ja opiszę jak to się stało,więc dotrzymam słowa i napiszę opowiadanie o tym jak ją poznałam Rozdział 1(w realizacji) https://docs.google.com/document/d/1S2VY-aDe2pgxLiB73y0AlUmdKBYtO58THRXmP48yZKk/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki n Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Co jak co, zapowiada się fajnie, tylko koniecznie zmniejsz czcionkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 25, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Co jak co, zapowiada się fajnie, tylko koniecznie zmniejsz czcionkę THX za radę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Ohohoh! Fick podobny do mojego będzie?! Przeczytam z najdzikszą chęcią! Masz moja droga 1200% poparcia co do tego projektu. Mam nadzieję, że się nie zawiodę! VERARD NIGHTMARE APPROVED! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Tak jakoś cisza przez miesiąc była więc upomnę się o ten temat i zapytam... Kiedy kontynuacja?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 22, 2012 Autor Share Napisano Październik 22, 2012 jeszcze nie wiem,bo jestem zajęta jeszcze jednym opowiadaniem,z którym się strasznie męcze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts