Krulig Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 imię:Fire Blade wiek:14lat Cutie Mark:brak Rodzice: Niewiadomo kolor futra:Niby żółć kolor grzywy:Czerwony z pomarańczowymi pasemkami kolor oczu:Czerwony płeć:Ogier typ:pegaz Historia:Przez całe życie uczył się w domu do czasu kiedy jego rodzice zdecydowali,że powinien zacząć chodzić do szkoły.Tam poznał Glossy Amber ,nieśmiałą pegazicę w,której się zakochał i ona ta odwzajemniała.Niestety żadne z nich nie miało okazji,żeby się przyznać. Znaczenie imienia:imię Fire Blade(Ogniste Ostrze) pochodzi od tego,że jego kolory przypominają kolor feniksa. Link do komentarza
Gość Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Blade to nie jest pióro, tylko ostrze. Pióro to feather. On ma pysk klaczy, czy mi się zdaje? Nawet ładna grzywa. Link do komentarza
D.E.F.S Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Bardzo ladny pegaz i bardzo ladna historia. Link do komentarza
Flutteryay Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ja tam nie wyznaje ogierowych pyszczków bo nie umiem ich rysować xD A OC jest bardzo przyzwoity, bo nie alicorn i nie przesadzony - zwykły kucyk. Tylko historia mogłaby być dłuższa Link do komentarza
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 26, 2012 Share Napisano Listopad 26, 2012 Postać bardzo ,bardzo dobra :3.Tyle powiem bo nie za bardzo mam czas...nieważne.Fajna postać. Link do komentarza
Fikus Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Poprawiłam bym pyszczek na męski Bardzo fajna historia poza tym nie przesadzony bo nie jest alicornem więc za to plus Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 29, 2012 Share Napisano Listopad 29, 2012 Nawet, nawet ale ten pyszczek lepiej poprawić =P. Tak czy inaczej, źle nie jest tylko szkoda że krótko niestety.. Link do komentarza
Recommended Posts