Spike Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Zapraszam do wzięciu udziału w Turnieju WoT O co chodzi? co za turniej? Turniej WoT Equestrian Warriors PL A tu nasza Drużyna! Uwaga jest Limit! więc czasu jest dość mało... jest oczywiście hasło do drużyny, Pytania na PW lub na Pocztę podaną w kontakcie Lista graczów którzy już są niedługo się tu pojawi -Pancerny_PL(ja,kapitan) -Torrronto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Hasło byś lepiej dał bo jak mamy się to teamu dostać bez hasła, każdy kto będzie się chciał zaciągnąć do teamu będzie mógł, a jak się skończą miejsca to nie będzie mógł dojść. Proste nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 ok jak coś to ja moge dojść tylko do jakich tierów to jest ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 Do 6 tiera, arty max 4 tier. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 4, 2012 Share Napisano Październik 4, 2012 spoko looz czas sprzedać s51 i kupić kw-1s Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Październik 4, 2012 Autor Share Napisano Październik 4, 2012 Hasło byś lepiej dał bo jak mamy się to teamu dostać bez hasła, każdy kto będzie się chciał zaciągnąć do teamu będzie mógł, a jak się skończą miejsca to nie będzie mógł dojść. Proste nie? Hasło jest, żeby nie atakowali... losowe osoby, mówię: na PW lub na pocztę.tak hasło dostaniecie. EDIT: Przykro mi to mówić,ale niestety zrzekam się do turnieju... sytuacja na to mi nie pozwala. Torronto przejmuje obowiązki Dowódcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts