Cloudchaser Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Witam bardzo serdecznie wszystkie kucyki. Chcę poprowadzić pogawędkę o kucyku, który jak już widzieliście, znajduje się w tytule, czyli o pegazicy Cloudchaser. Możecie pisać co myślicie o niej, czy w odcinku "Hurricane Fluttershy" wykazywała jakieś cechy charakteru i co sądzicie o jej wyglądzie, co może znaczyć jej Uroczy Znaczek. Dla chętnych i kreatywnych polecam napisanie może jakiejś krótkiej historii o Cloudchaser. Pegazica chwyciła mnie za serce. Do tego stopnia, że postanowiłam założyć jej nieoficjalnego avatara na tym forum. Do dzieła kucyki! Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 No nie wiem. Na pewno przebywa w towarzystwie takiej innej klaczy(początek odcinka). Chyba to ona śmiała się z Fluttershy po jej nieudanej probie może zna Fluttershy. Link do komentarza
FlutterGuy Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Już jest chyba temat o Flitter i Cloudchaser. Ja widziałem ją tylko w odcinku "Hurricane Fluttershy" i szczerze nie ma o niej za dużo informacji, nie ma za co ją lubić Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 No nie wiem. Na pewno przebywa w towarzystwie takiej innej klaczy(początek odcinka). Chyba to ona śmiała się z Fluttershy po jej nieudanej probie może zna Fluttershy. Ta druga klacz to Flitter, prawdopodobnie jej siostra. Tak, między innymi właśnie ona była tą co ledwie się chichotała z próby Fluttershy. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Wnioskuję z jej awangardowej fryzury że to jakaś stylistka z Cloudsdayle. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Już jest chyba temat o Flitter i Cloudchaser. Ja widziałem ją tylko w odcinku "Hurricane Fluttershy" i szczerze nie ma o niej za dużo informacji, nie ma za co ją lubić Ojej, był już temat ... musiałam nie zauważyć Jest mnóstwo ff z nią, warto poszukać i poczytać. Poznająć jej charakter z różnych opowieści można ją polubić. I wg mnie jej wygląd też jest fajowy. Być może stylistka, być może nie. Kto wie ... Stawiałabym jednak na takie ciekawe ułożenie fryzury z powodu szybkiego latania, coś jak Wonderbolts. Link do komentarza
Cloudchaser Napisano Październik 5, 2012 Autor Share Napisano Październik 5, 2012 Pewnie powinien być. Ale skoro go nie ma (prawdopodobnie) to nie mogę sama założyc? ^^ Link do komentarza
Arjen Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Mnie zastanawia czy od zakładania takich tematów nie powinien być avatar owej postaci? Nie. Wyobrażasz sobie sytuację, w której żeby pogadać o jakiejś postaci trzeba powołać jej avatara? Wiem jedno, Frifrak jest nią zauroczony, jest na 40% jego rysunków. Mi osobiście podoba się ta fantazyjna fryzura i wymowne imię. Link do komentarza
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Świetną ma fryzurę, bardzo mi się podoba. Link do komentarza
Flaterka Napisano Grudzień 14, 2012 Share Napisano Grudzień 14, 2012 Fryzura jest spoko. Sama bym chciał taką mieć. Ogólnie fajna z niej postać Link do komentarza
Lucy Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Uwielbiam i ją i Flitter, Flutterka na pewno nie ma żalu że się z niej trochę naśmiewały Cloudchaser jest bardzo ładna i oryginalna, podobnie jak 2 inne klacze z tego odcinka, mam na myśli Flitter i Blossomforth, wszystkie coś wyróżnia, Cloudchaser ma śliczną, nie spotykaną fryzurkę, Flitter kokardkę, a Blossomforth śliczne oczy, pegazy z tego odcinka ogóle mi się podobają Link do komentarza
Pookhi Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Zjawiskowe włosy i chyba to tyle za co ją lubię Link do komentarza
Xyz Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Temat jakiś czas nieaktualizowany, a że jest już podobny - http://mlppolska.pl/watek/688-cloudchaser-flitter/ , ten zamykam. Link do komentarza
Recommended Posts