w3es2r4 Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Wielu z was może mieć dziwne zdanie o tej grze. (i skojarzenia ). Ale gra jest naprawdę fajna , i idealnie nadaje się na turniej. Dobra ale na czym to polega jesteśmy kropką i podczas poruszania z naszego tyłu wylatuje linia którą musimy zablokować innych. Dobra maxkey nie gadaj powiedz ile to kosztuje... I oto powód dlaczego to hit internetu jest za darmo i nie ma żadnego klienta. Więc do bitwy : http://curvefever.com/ A jak zbierzemy graczy robimy turniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Grałem kiedyś w coś podobnego może nawet takiego samego na razie zostaję przy Osu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Ty niedobry ty! Wciągnąłeś mnie i teraz będę grał godzinami zamiast robić cokolwiek pożytecznego :< Świetna gra, chociaż (mam nadzieję) szybko się znudzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Hah. Grałam w to z kuzynem i kuzynką Tylko że akurat w wersję na giercowni. A potem ustawiłam sobie takie same klawisze dla sześciu graczy i grałam sama xD (forever alone) Ale serio wciąga .-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurczeblade Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 jestem ciekaw tylko daj linka który działa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sumek Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Ja w szkole się w to zagrywam czasami na lekcjach przy komputerach. Właściwie, mogę pograć w jakiś turniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ah,te "Kropeczki",dziś w świetlicy zaczęłam grać i tak się z koleżankami śmiałyśmy że pani kazała nam odejść od kompa XD.Ogólnie,gra fajna...przez was mam ochotę znów zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Sprawdzam co to jest,muszę powiedzieć że wciąga cholernie.Na turniej bym się zgodził Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejuice Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Hah. Grałam w to z kuzynem i kuzynką Tylko że akurat w wersję na giercowni. A potem ustawiłam sobie takie same klawisze dla sześciu graczy i grałam sama xD (forever alone) Ale serio wciąga .-. A ja to jestem BEZDUSZNY SYSTEM i ofc z tobą nie grałam .-. A może wtedy zwiałam? x3 Sorry, nie mogę się powstrzymać xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Ja sobie właśnie sprawdzam czy to jest warte mojej uwagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts