Airlick Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Jako głosi nazwa tematu, tutaj możecie dawać swoje sugestie na temat działu. Opiniami też nie pogardzę. Może coś robię nie tak? Krytyka jest ważna, więc nie krępujcie się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 To wszystko w tym temacie A tak serio, tojasne, że może być, tylko trzymaj z dala od heretyckich treści, jakie widziałem np. w odpowiedziach (wiesz, o czym mówię). Hej! Może wezmę udział w zabawie o szpiegu? Wygląda ciekawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Grudzień 16, 2012 Share Napisano Grudzień 16, 2012 Airlick, będąc alternatywny do granic możliwości - lubi Blueblooda. Chciał ten dział. Podzielasz jego zdanie? Chcesz się w to bawić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Jestem otwarty na wszelkie sugestie odnośnie działu. Masz pomysł? Podziel się! Po otrzymanych odpowiedziach wybierzemy te najbardziej zadowalające. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ja, wspaniała Rarity sugeruję, by ten działa nabrał wreszcie stylu, którego brakuje jego właścicielowi Wykażę się uprzejmością i zasugeruję jakiś konkurs( plastyczny lub pisarski). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Śmiesz wątpić w nasze umiejętności? O konkursach już myślałem, lecz czekam na wprowadzenie systemu nagród przez Administrację. Nie udało Ci się mnie niczym zaskoczyć, więc proszę o inne pomysły. Albo zaznacie mej łaski i te przejdą, albo zawołam straż, by ta wskazała początek komnaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Ja nie śmiem wątpić, ja wątpię z pełnym przekonaniem o swojej racji. Poza tym, czy to nie urocze, że wielki Blueblood używa emotikony z podobizną nie kogo innego, jak moją? Uwielbiam, gdy sam się pogrążasz, Wasza Książęca Złość Sugeruję założenie tematu "100 przewinień, za które powinienem przeprosić Rarity" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Maj 26, 2013 Share Napisano Maj 26, 2013 Eeeyuck! Rzeczywiście sprowadziłem się do ukazania tejże prymitywy po swojej stronie! Temat, o którym wspominasz jest idealnym pomysłem dla wszystkich płotków. Zastanowię się nad tym, lecz wątpię, by którykolwiek z tych... ludzi, był w stanie mnie przekonać do jakichkolwiek przeprosin. Inne pomysły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A może by tak... odpowiedzieć na pytania w Zapytajce? Taka luźna propozycja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Racja. Zrobię to w wolnym czasie, którego mam mało przez przeklęte prawo jazdy i naukę na nowe testy. Być może w ciągu kilku następnych dni mi się uda, a później będę na bieżąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts