wiej007 Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 -Nie takie rzeczy się widziało siostro. -po chwili postanowiłem pójść w stronę w jaką wskazywał patyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 Shadow nie zaszedł daleko, zatrzymała go ściana piwnicy. - Myślisz że to coś znajduję się za ścianą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 -Być może... -popatrzyłem na ducha siostry- Emm... Mogłabyś... sprawdzić? Wole się nie teleportować tam gdzie nie znam miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 (edytowany) - No dobra. - duch wleciał w ścianę, nie było jej dobrą chwilę, po czym wrócił - Pusto same kamienie, ziemia i korzenie. Edytowano Maj 5, 2013 przez Wilk11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 -Cóż co mi szkodzi. Zawsze to coś się dzieje. -po chwili teleportowałem się w to miejsce i ponownie zacząłem mówić w języku umarłych- Jeśli tu jesteś dusza umęczono pokaż mi się, nie skrzywdzę cię gdyż chce ci pomóc. (Przy okazji, ten język umarłych normalne kucyki słyszą mniej więcej tak: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilk11 Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Grota do której się przeniosłeś była niewielka, zaledwie 3 na 2 metry i 1,5 metra w górę. Przed Shadowem na wpół zakopany leżał niewielki szkielet, który na dźwięk języka umarłych lekko zadygotał, a dzikie wycie powróciło, nieco głośniejsze, jednak spokojniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Podeszłem do szkieletu -Odezwij się do mnie duszo... przysięgam że cię nie skrzywdzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts