Siewca YI Napisano Listopad 25, 2011 Share Napisano Listopad 25, 2011 Tym razem krótko: Zombie Wieczory steam:siewca713 Zapraszam Link do komentarza
Siewca YI Napisano Listopad 25, 2011 Autor Share Napisano Listopad 25, 2011 Spoko to pod wieczór zagramy Link do komentarza
Wolf0507 Napisano Kwiecień 5, 2012 Share Napisano Kwiecień 5, 2012 Hmm...ja w CoD Black Ops zombie przeważnie grywałem w niedzielne poranki lub czasami z kumplami w nocy .Bardzo fajny tryb.Na mapce Five jest bug ze wskakiwaniem na stół,więc jak grałem z kumplami użyłem kodów i mieliśmy unlimited ammo to tam wskoczyliśmy i dotrwaliśmy do 100 rundy,ale potem nam się znudziło stanie w jednym miejscu i strzelenie.Zszedliśmy i niemal od razu dead. Link do komentarza
Wizio Napisano Marzec 17, 2013 Share Napisano Marzec 17, 2013 Cóż... zombie jest nadal fajnym i popularnym trybem wśród graczy i nie mam im tego za złe. Też bardzo dużo zagrywałem się właśni w ten tryb aby wyżyć się i jak każdy przeżyć jak najdłużej. Osobiście mój rekord to 53 runda. Jeśli chodzi o BO 2 to 1/2 nabywców kupiła go tylko dla zombie, które też mogło trzymać klimat, lecz osobiście wole starsze odsłony. Link do komentarza
Recommended Posts