Mellie Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Hello evrypony! Postanowiłam jakoś pozytywnie wykorzystać mojego gimpa i tworzyć dla innych podpisy. XD Yay! Przykłady: Raz~ Dwa~ Trzy~ * * Cztery~ Zrealizowane: Tric - sygna z Luną (✓) Lukpik - zestaw świąteczny (✓) Niektóre są jasne, niektóre ciemne, z tego względu, że robione na różne fora i dla różnych osób. :3 Jeżeli ktoś chętny na zestaw (sygna+av), albo av, lub sygnę to pisać tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Cudo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 13, 2012 Autor Share Napisano Październik 13, 2012 *kłania się* Dziękuję. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Genialne i co tu dużo mówić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 To jest wspaniałe:fluttershy5: Mogłabyś zrobić mi sygnę z Luną? Najlepiej żeby pasowała do avatara. Wychodzi ci to doskonale i tak dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 13, 2012 Autor Share Napisano Październik 13, 2012 Oh, dzięki Podpis dla Trica: Jak coś, to mów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 17, 2012 Share Napisano Październik 17, 2012 To ja mam prośbę. Mogłabyś zrobić zestaw (avatar + sygnatura) w wersji świątecznej? Jeśli tak, to najlepiej by było z Twilight lub Rarity (oczywiście jeżeli byś miała lepszą wizję, to oczywiście nie pogardzę. Z góry dziękuję. A no tak nie oceniłem... Powiem tak: jeśli by mi się nie podobało, to nie prosiłbym o avatar i sygnaturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Dzięks :3 Zrobiłam. ^^ Av: Sygna: Tak jak poprzednio - jak masz jakieś zastrzeżenia, pisz :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Dzięki ci serdecznie. Nie mam zastrzeżeń. Jak mam napisane w sygnaturze, zmienię w momencie pojawienia się pierwszej świątecznej reklamy Coca-Coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 A ja bym prosił w miarę możliwości sygnę z Dashie ^^ Wiem że styl Spromultisa ciężko zrobić, więc może być poprostu w tych klimatach ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Jeśli to nie będzie dla Ciebie problem droga Melly to poproszę o sygnę z Rainbow ;>.Z góry dziękuję ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamrok Napisano Październik 19, 2012 Share Napisano Październik 19, 2012 Najbardziej podoba mi się twój avatar z Pinkie Sygnatury też śliczne. Proszę o avatar z Bon-Bon ,nie mam pomysłu jak mógłby wyglądać więc liczę na Ciebie ,oczywiście jeśli masz czas i chęci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Październik 19, 2012 Autor Share Napisano Październik 19, 2012 Okej, do końca tego tygodnia powinny być C: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 No i co Ty sobie Melly wyobrażasz ? gdzie moja sygnaturka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 No i co Ty sobie Melly wyobrażasz ? gdzie moja sygnaturka ? Dołączam się do pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Listopad 3, 2012 Autor Share Napisano Listopad 3, 2012 Przepraaaaaaaaaaaaaaaaaaszam DDDDDDDDD: Na jutro powinny być wszystkie :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Nic się nie stało,wybaczam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Mam nadzieję, że się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Jasne że się podoba,bardzo fajnie to wyszło i nie mam żadnych pretensji ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamrok Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Mi też się podoba, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Master teach me ! - Masz wielki talent do napisów (też chciałbym taki mieć). Moje napisy mi zupełnie nie wychodzą (np. patrz na sygnaturę). : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Well... Robisz jeszcze te sygnatury? Jeżeli tak, miałbym jedno zlecenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mellie Napisano Marzec 26, 2013 Autor Share Napisano Marzec 26, 2013 Spoko spoko, mogę zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Mogę prosić o zabawny avatar z Pinkie z moim nickiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Skoro jest taka możliwość, poproszę niewielką sygnaturę, w której zostałby użyty ten vector Twilight. I mała prośba.. Niech to będzie coś w rodzaju.. Nie sygnatury z tłem, a sam vector + napis z moim nickiem na przezroczystym tle. Mam nadzieję, że uda Ci się ładnie to skomponować :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts