Nogalik Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 A wierz mi, że była i to bardzo Wcale się nie dziwie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 27, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2013 Moje nowe arty.... Rodzinka Sky... - Art dla Fire Sky'a Night Breeze - zmarła dziewczyna Nocturne'a I na koniec mój ulubiony: Dark i jego ukochane ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie ma to jak mieć dużo kobietek, tylko jak każda poprosi o dotacje to trochę zaboli portfel. A, w sumie to kraj gdzie diamenty leżą w błocie. Co do jakości to perfekt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Styczeń 29, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2013 Nie ma to jak mieć dużo kobietek, tylko jak każda poprosi o dotacje to trochę zaboli portfel. A, w sumie to kraj gdzie diamenty leżą w błocie. Co do jakości to perfekt. Heh, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Nowe Arty: Night Storm - ojciec Nocturne'a Morning Dew - Matka Nocte Sentensis - art dla przyjaciółki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Lol ale zawaliste rysunki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Heh... Czuję respekt, a jeśli chodzi o jakość to mogę się od ciebie tylko uczyć W każdym razie świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkangelPL Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts