Ralich Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Pewnie każdy z was grał w to (a z pewnością wtedy gdy nie mieliście neta ). Sam pogrywam nawet często. Ostatnio siłuję się z ekspertem ale na razie jest dla mnie nie do przejścia. Dziś skończyłem na tym http://puu.sh/1hBsi Sam dziwie się, skąd ja czerpie chęci do następnej rozgrywki. Załamanie po czymś takim jest ogromne, a mimo tego masz motywacje, by próbować dalej. A jak u was? Gra ktoś z was czy ja tylko taki dziwny jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Jeśli serio nie mam co robić, nikt nie pisze na skajpaju i gg to sobie rekreacyjnie pogram. Ale to musi mi się wybitnie nudzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Ja tam lubię Sapera, koniec końców pozwala on szybko rozwinąć umiejętność liczenia i analizowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Saper? Nope, za trudny Wolę czytać słownik, bo literki bardziej ogarniam. A już jutro - temat o Pasjansie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 22, 2012 Share Napisano Październik 22, 2012 Kiedyś zrobiłem najłatwiejszy poziom chyba w 4 sekundy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Kiedyś zrobiłem najłatwiejszy poziom chyba w 4 sekundy. Airlick - łał Gram już nieco dłużej i z dość sporym zaangażowaniem, na mojej beznadziejnej myszce osiągnąłem wyniki 4.7 na początkującym, 40.3 na średniozaawansowanym i 113.0 na ekspercie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Gram,ale to zaś bardzo rzadko.Naprawdę musi mi się baaardzo nudzić . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts