Sliver Napisano Grudzień 3, 2011 Share Napisano Grudzień 3, 2011 Autorzy: Secret Pony i Nanomight Korekta: Quarillo, Airlick Grupa: Cutie Mark Crusaders - Translators Oryginał: http://www.equestriadaily.com/2011/11/story-to-feel-music.html Opis: Vinyl Scratch nagle staje się magnesem na pecha i dziwne sytuacje. Po złym odbiorze jej najnowszych utworów decyduje się zrobić sobie przerwę od bycia DJ'em i naprawić swoją muzykę. Ale co się stanie, gdy odkryje, że odpowiedź jest bardziej szalona niż zwykły shipping powinien być? Patrz co się dzieje, gdy zderzają się światy, czwarta ściana jest zniszczona, narrator jest bardzo przystojny, a muffiny są odpowiedzią na wszystko. Pieśń 0. Pieśń 1. Pieśń 2. Pieśń 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Grudzień 7, 2011 Share Napisano Grudzień 7, 2011 już wiem co będę robił na matmie tak jak napisałem, skończyłem czytać na matmie (nieprzetłumaczone rozdziały też) tłumaczenie bardzo dobre, fajnie się czytało, a cały shipping ma parę swoich odpałow mających na celu odprowadzenie cię od głównej fabuły... Bardzo fajnie się czytało, bardzo wciągający, autor i tłumacz się postarali Vinyl Aproves! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OjtamOjtam Napisano Grudzień 8, 2011 Share Napisano Grudzień 8, 2011 Komedia? Zaczyna się trochę zbyt depresyjnie, no ale czytam dalej, może się rozwinie. Mam dziwną słabość do shippingów, chociaż żałuję, że tak mało jest par... hmm.... hetero... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Grudzień 26, 2011 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2011 Kolejny update, jeśli są jakieś problemy/sugestie to z chęcią wysłucham. Wszystkie komentarze mile widziane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Styczeń 19, 2012 Share Napisano Styczeń 19, 2012 Fajnie się czyta na telefonie, dobry fanfick. A i btw mam małą uwagę, można by powiedzieć, że nieważną. W paru miejscach brakowało w jako wyrazu, ale poza tym brak zastrzeżeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Styczeń 19, 2012 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2012 Hmm, pierwsze dwa rozdziały były oddane pod opiekę korektora już, więc jeśli tam jest problem to musiało umknąć. Jeśli w drugim, to lada dzień powinien być poprawiony, wtedy też może nowy rozdział się pojawi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komisarz Goblin Napisano Styczeń 19, 2012 Share Napisano Styczeń 19, 2012 Już mi się podoba. Będę czekał na kolejne rozdziały. Dokładnie tak wyobrażałem sobie Octavie z charakteru. Vinyl również dobrze odwzorowana... Ale żeby za jednym razem pół butelki whisky wypić? Nawet ja czegoś takiego nie próbowałem. >Goblin Poleca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Luty 4, 2012 Autor Share Napisano Luty 4, 2012 Kolejny update, zachęcam do przeczytania wszystkich rozdziałów, przeszły porządny lifting! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papasmerf12000 Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Kiedy przetłumaczysz ostatnią część? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliver Napisano Kwiecień 24, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2012 Obecnie są jeszcze dwie części tego, ale autor chyba porzucił nad tym pracę, ostatni update był ponad pół roku temu. Chwilowo tłumaczenie zawieszam, jeśli autor postanowi pisać i dokończyć historię to wznowię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts