FaithFire Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Witajcie! Tworzę w... może to zabrzmieć śmiesznie Minecrafcie obrazki, czasami awatar jakiś lub logo dla kogoś. A gdy nie mam co robić to wrzucam sobie jakieś zdjęcie lub z głowy robię takie obrazki. Małe przykłady: Zamówienie Dallak Piła Pinkacza Pinkamena 04.2013 Twilight - Przekleństwo Discorda dla Dallaka Green Timid dla Posealora OC WaveX Link do dA - http://xxfaithfirexx.deviantart.com/ Tak przyjmuję zamówienia. Nie mam wymagań co do nich, wystarczy tylko przesłać co ma być, załączyć obrazek albo co innego. Tylko nie przesadzajcie nie jestem wszechmogący. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Groomlake Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Też lubiłem robić pixel z tym zawsze fajna zabawa jest a co do twoich prac są ładne proporcje nawet spoko estetycznie wykonane dobra robota pierwsza praca chyba mi się najbardziej podoba bardzo fajna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Bardzo ładne, pamiętam że raz zrobiłem pixel arta Fluttershy na na naszym kucykowym serwerze.... Wyglądał on mniej więcej tak: http://puu.sh/1jdDZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 27, 2012 Share Napisano Październik 27, 2012 Robisz na zamówienia? Chciałbym zobaczyć minecraftową Green Timid. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterSky Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Pinkie z Cupcakesa jest super. Uwielbiam ją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Ja też chciałbym arta zamówić. Dam szczegóły na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flower-Shy Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Mogłabym prosić moją OC? Szczegóły podam na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ok wróciłem po ogromnej przerwie, nie wiem kto za mną tęsknił, prawdopodobnie nikt. Wbrew temu co napisałem w powodach nieobecności prace nad aktualnymi projektami nie zostały wstrzymane do końca, wchodziłem i niczym jak Leonardo Da Vinci dodawałem nie raz tylko jeden szczegół. Aktualnie skończyłem OC Posealora i dzisiaj zamówienie Dallaka dzięki WaveX-owi którego wiadomość odczytałem pół godziny temu. Dzisiaj dodam właśnie to coś, ech szkoda tylko że to nie jest to czego oczekiwałem. PS. Za czas produkcji opieprzajcie mnie do woli bo mi się należy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Władza wyższa (czyt. rodzice) zabronili mi korzystać z komputera do celów rozrywki tzn. gier itd. Dodatkowo jak na herezję totalną przystało jako grę uważają również Minecrafta - dla mnie to narzędzie ale trudno. Arty zostaną zrobione w Weekend ale postaram się jeszcze przeprowadzić debatę na temat Minecrafta i może uda mi się robić również w tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Maj 25, 2013 Share Napisano Maj 25, 2013 Sonic Rainboom poproszę, razem z Dash oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts