MLO_pl Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 YaY!! Ładne!! Gimp czy Fotosklejacz?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Szczerze? To Paint Trzeba trochę ruszyć głową i takie obrazki można też w Paintcie wykonać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 W sensie SAI czy zwykły?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 2, 2012 Autor Share Napisano Listopad 2, 2012 Zwykły Paint który od początku był na moim kompie. Zieeew... Ale że co ja..? Ehh... Chodzi mi o Paint'a - program do rysowania, nie o ciebie... Kto nazwał program do rysowania moim imieniem? A zresztą to całkiem fajnie, że moje imię jest sławne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 7, 2012 Autor Share Napisano Listopad 7, 2012 Nadszedł czas na moje nowe rysunki Oto one: Teraz takie niekucykowe I przepraszam że niektóre odwrócone.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 7, 2012 Share Napisano Listopad 7, 2012 Aniu, Aniu, Aniu .. Chrysalis mi się bardzo podoba, rysuj więcej rysunków o mrocznej tematyce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Dziękuję I okej, okej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Dziękuję I okej, okej To kiedy pojawią się rysunki o tematyce mrocznej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Pewnie gdy je narysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 yay!! Ale ładne, lecz czemu 3. rysunek jest do góry nogami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 Szczerze to nie wiem :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Pewnie gdy je narysuje Narysuj, proszę, proszę, proszę ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Okaj. I nwm dlaczego nie mam sygny.. Ok, już mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Okaj. I nwm dlaczego nie mam sygny.. Ok, już mam To kiedy je narysujesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Może uda mi sie dzisiaj, ale nie obiecuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Dobraaa, narysowałam te mroczne obrazki (chyba są mroczne ) + gratis : Aurelia Tifanic i Dżilla (bohaterowie mojego fan fica) I kolejny raz przepraszam za jakość... EDIT; Przepraszam za tę kreskę na tylnej nodze Aurelii.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yaqp Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Całkiem fajne jednak szkoda tej jakości, może skocz do kogoś kto ma skaner bo chciałbym je zobaczyć dokładniej^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Znaczy ja mam jakiś skaner ale nie wiem gdzie i zbyt nie umiem się nim posługiwać Jak mój tata wróci, to może mi pomoże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Nie widzę nowych mrocznych rysunków, będę płakać :grumptwi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Jak to nie widzisz? D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jak to nie widzisz? D: Oo, już widzę są mroczne i słitaśne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Faktycznie ładne ostatni kucyk ma ciut za dużą głowę. Oczywiście czekam na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze dodam takie cuś co zrobiłam wczoraj w Paint'cie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Jeszcze dodam takie cuś co zrobiłam wczoraj w Paint'cie 2-gi obrazek - To ja wycinałem render Beauty Paint xD (tak musiałem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 10, 2012 Autor Share Napisano Listopad 10, 2012 Wieem I dzięki wgl że Ci się chciało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts