Nogalik Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 A kiedy się pojawi nowa sesja ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted December 14, 2012 Author Share Posted December 14, 2012 Um... Nie wiem, na razie mam dopiero 1 pracę Mogę zmienić kucyka? O ile nie jest to wbrew prawu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nogalik Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Jeśli nie było sesji z Chrysalis, to możesz zmienić na Chrysalis xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted June 1, 2013 Author Share Posted June 1, 2013 Wybaczcie że baaardzo długo nic nie dodawałam :C Ale teraz dodam parę moich nowych prac: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swahili Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Widać poprawę, i to ogromną. Bardzo podoba mi się ta Fluttershy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted June 3, 2013 Author Share Posted June 3, 2013 (edited) Widać poprawę, i to ogromną. Bardzo podoba mi się ta Fluttershy. fajnie że Ci się podoba A teraz czas na rysunek "Łąka A3" (przedstawia kucyki na łące i jest na kartce A3 ) I wiem że niektóre kucyki są niekształtne lub za małe, ale następnym razem postaram sie zrobić lepiej Edited June 3, 2013 by Guciowata Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosiara120 Posted June 14, 2013 Share Posted June 14, 2013 Przez ciebie mam chęć do założenia takiego tematu... A rysunek śliczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted June 25, 2013 Author Share Posted June 25, 2013 Dziękuję bardzo ^^' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted June 26, 2013 Author Share Posted June 26, 2013 Król Black Tiger :3Drużyna wojenna pod nazwą "B" [gore] Drużyna Wojenna pod nazwą "A" Rainbow z Equestria Girls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted June 26, 2013 Share Posted June 26, 2013 Jeszcze wiele przed Tobą pracy. Kucyki są przezabawne, musisz tylko popracować nad budową ciała podobnie i z humanizacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted June 27, 2013 Author Share Posted June 27, 2013 Wiem dlatego codziennie rysuje i staram się coraz lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czytoholiczka Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Wow..nigdy nie widziałam takiego stylu!!! strasznie orginalny świetne mordki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted July 3, 2013 Author Share Posted July 3, 2013 Wow..nigdy nie widziałam takiego stylu!!! strasznie orginalny świetne mordki Dziękuję bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted September 19, 2013 Author Share Posted September 19, 2013 Wiem, że ostatnio nic nie dodawałam ale teraz mam parę prac od razu przepraszam za jakość ;-; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krulig Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Moim zdaniem najlepiej wyszły ci: Pet Shop'y (lub co to tam jest),Chrystalis,Beauty Paint z kitką i ta z...dziwnym strojem(to strój pokojówki?),ten rysunek z tekstem "Fly so high to the sky",Rainbow Dash(ta pod koniec) i rysunek nad nią,oraz ostatni. Radzę ci ćwicz to będzie jeszcze lepiej Czekam też na więcej prac. Edited September 21, 2013 by Malinusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Insomnia Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 (edited) Rysunki są cudowne! Jeśli potrenujesz będą jeszcze piękniejsze! Popracuj nad: - Mordką aka pyszczkiem. - Tylnymi nogami i ich długością. - Oczkami które w niektórych momentach są źle rozmieszczone. - Zgięciami przednich kopytek. Pozdrawiam Edited September 21, 2013 by Insomnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted October 2, 2013 Author Share Posted October 2, 2013 Moim zdaniem najlepiej wyszły ci: Pet Shop'y (lub co to tam jest),Chrystalis,Beauty Paint z kitką i ta z...dziwnym strojem(to strój pokojówki?),ten rysunek z tekstem "Fly so high to the sky",Rainbow Dash(ta pod koniec) i rysunek nad nią,oraz ostatni. Radzę ci ćwicz to będzie jeszcze lepiej Czekam też na więcej prac. Dziękuję ^^ Rysunki są cudowne! Jeśli potrenujesz będą jeszcze piękniejsze! Popracuj nad: - Mordką aka pyszczkiem. - Tylnymi nogami i ich długością. - Oczkami które w niektórych momentach są źle rozmieszczone. - Zgięciami przednich kopytek. Pozdrawiam Dzięki za opinię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted October 10, 2013 Author Share Posted October 10, 2013 YaY dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciowata Posted October 11, 2013 Author Share Posted October 11, 2013 mam już parę nowych no ale trzeba to wszystko pokazywać może filmik zrobie i Wam pokarzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metka04 Posted October 21, 2013 Share Posted October 21, 2013 Z pyszczków wygladają jak hipopotamy a nie kucyki. Za mocna, masywna główka przypominająca bardziej ziemniaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts