Nogalik Napisano Listopad 14, 2012 Share Napisano Listopad 14, 2012 No... nie wiem. Kilka rysunków mam już gotowych, resztę narysuję jutro. Mogę jakieś mroczne też dodać Będę bardzo wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 15, 2012 Share Napisano Listopad 15, 2012 Kiedy będą te rysunki ? :< Umieram ze zniecierpliwienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Wiem, wczoraj miałam dodać ale komp straaaasznie mi się wieszał. Za to teraz dodam moje bazgroły narysowane wczoraj na lekcji: "straszna" Flutterka Luna smok jakieś stworzenie narysowane w zeszycie od polskiego FlutterBOOK oraz Dash P.S. Rysunki rysowane z pamięci (chodzi o kucykowe, resztę wymyśliłam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Smok mi się podoba - Jest taki, taki łuskowaty Ps: Na lekcji się nie rysuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Tylko szlachta rysuje na lekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Tylko szlachta rysuje na lekcji Szlachta ? - Przeżytek Ps: Szlachta się nie chwali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 Tylko szlachta rysuje na lekcji WoW!! Tzn. że ja jestę szlachcicę!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 WoW!! Tzn. że ja jestę szlachcicę!! Ciesze się razem z Tobą xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 5 miesięcy?! Wg mnie powinnaś się jeszcze pouczyć ;/ Masz talent ale nie jakis super ... bo tak to bys rysowała ... no wiele lepjej! Ale ćwicz! A no i mała uwaga; Popracuj nad mordkami i oczmi Sory że jestem taka nastawiona negatywnie ... taka juz praca krytyka... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 5 miesięcy?! Wg mnie powinnaś się jeszcze pouczyć ;/ Masz talent ale nie jakis super ... bo tak to bys rysowała ... no wiele lepjej! Ale ćwicz! A no i mała uwaga; Popracuj nad mordkami i oczmi Sory że jestem taka nastawiona negatywnie ... taka juz praca krytyka... xD Cóż, Twoje nastawienie jest prawidłowe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 5 miesięcy?! Wg mnie powinnaś się jeszcze pouczyć ;/ Masz talent ale nie jakis super ... bo tak to bys rysowała ... no wiele lepjej! Ale ćwicz! A no i mała uwaga; Popracuj nad mordkami i oczmi Sory że jestem taka nastawiona negatywnie ... taka juz praca krytyka... xD Nie no ok, ja już do krytyki się przyzwyczaiłam mając konto na innym forum. Ale tamto forum to zuo wcielone Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Nie no ok, ja już do krytyki się przyzwyczaiłam mając konto na innym forum. Ale tamto forum to zuo wcielone Też miałem konto na innym forum (xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Na jakim? Też powiem, jak ty powiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Na jakim? Też powiem, jak ty powiesz Forum pewnej gry .. Powiedz pierwsza xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Szczerze? To nie pamiętam dokładnie... chyba forumpokemonpl.net czy coś takiego. Ale ja tego forum zbytnio nie lubię. Nawet na nie nie wchodzę jakiś czas. Dobra, koniec spamu. Czas na moje new rysunki, również narysowane na lekcji (oprócz RD) Fire Sky (nie, nie było żadnego zamówienia, po prostu miałam ochotę go narysować) Zwierzak BP, Poomy, dostarcza list w sposób jaki robi to Spike I RD na koniec Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Cookie ! O wiele lepiej Ci wychodzą prace o tematyce mrocznej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Znowu to samo.... Może następnym razem coś mrocznego wstawię (o ile uda mi się coś takiego narysować) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Znowu to samo.... Może następnym razem coś mrocznego wstawię (o ile uda mi się coś takiego narysować) Wierze w Ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Jak na razie nie mam rysunków "kartkowych", wrzucę je jutro. Dziś mam dla Was przerobioną w DeviantArt'cie wersję FlutterBOOK tutaj, komentarze mile widziane oraz w postaci obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Fajne, fajne, tylko skrzydła są nieproporcjonalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Oj tam, oj tam I udało mi się jeszcze dziś narysować obrazki, paczaj na nie, ludu prosty (obróciłam je jak trzeba, a ona na złość odwróciły się z powrotem jak były...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Fajne, ten czarny kuc w kapturze jest trochę "inny" . A co do obrazka nie z kartki jest trochę niedokładny, tzn. kontury wychodzą np. poza sweter, ale też mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Rysunek trzeci najbardziej przypadł mi do gustu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Oki Doki Loki Coraz lepjej :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Jedyne do czego można się przyczepić to jakość zdjęć, reszta jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts