Guciowata Napisano Listopad 19, 2012 Autor Share Napisano Listopad 19, 2012 Wiem, wiem. Jak będę mieć dostęp do skanera to jakość będzie lepsza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Po zobaczeniu Vinyl wpadłem na pomysł. Może by tak Wonderbolts, a dokładniej Spitfire i Soarin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Wiem, wiem. Jak będę mieć dostęp do skanera to jakość będzie lepsza Ohh, nie wątpie w to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 Ale moją opinią się nie przejmuj *podobno jestem bezguściem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Okeeej, czas na nowe bazgrołki Gućki - Mućki The end Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Ładnie kolorujesz, w rysunkach robionych długopisem cienie trochę dziwnie wyglądają, ale i tak jest fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 21, 2012 Share Napisano Listopad 21, 2012 Luna wyszła fajnie. Jak kara mi się skończy to wstawię lepszą Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 ohh... One są przesłodkie... ekhem... Wszystkie świetne, ale najlepsza (wg. mnie) jest Fluttershy w sukni na galę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dziękuję ^^ Aniu, narysuj coś epickiego Tylko, żeby to było bardzo mroczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Eh... Okej, postaram się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Eh... Okej, postaram się Dzięki, ziom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Kiedy będą nowe rysunki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Postaram się dzisiaj, ewentualnie jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 To super, nie mogę się doczekać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Dzięki, ziom xD Ziom chyba nie pasuje do dziewczyny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Ziom chyba nie pasuje do dziewczyny Racja, bardziej pasuje Ziomalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Ok, czas na moje nowe rysunki (tym razem robione aparatem a nie telefonem, więc jakość nieco lepsza) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nie obrazisz się jeśli zapiszę sobie Chrysalis i Spirfire na dysku ? Naprawdę mi się spodobały xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Spoko loko foko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Spoko loko foko Dzięki, ziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 UWAGA! Od teraz będę robić tak zwane "sesje kucykowe", tzn. za każdym razem dodam same rysunki z jednym kucykiem. Wcześniej uprzedzę jaki to kucyk ma być. Szykujcie się zatem na sesję z Fluttershy, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Jestem przyszykowany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Listopad 28, 2012 Share Napisano Listopad 28, 2012 Czekam na kaskadę słodkości:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts