Fragin Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Witam! Jakoś zacząłem od niedawna robić tapety z bohaterami My Little Pony: Friendship is Magic, bo chciałem coś stworzyć, a nie ukrywajmy - tapety są najprostsze (odpowiednie vectory, trochę pomysłu oraz czasu i voilà! Tapeta gotowa!) i ładnie się prezentują na monitorze, więc czemu nie? Wszystkie są w rozmiarze 1920 na 1080 px, jakby ktoś chciał mi podesłać pomysł na kolejną, ocenić którąś z niżej podanych (będę aktualizował ten post) lub cokolwiek innego to śmiało. Twilight Sparkle: Klik Klik Rainbow Dash: Klik Applejack: Klik Rarity: Klik Fluttershy: Klik Cutie Mark Crusaders: Klik Klik|Theme dla Opery Klik Klik Królowa Chrysalis: Klik Discord: Klik NLR: Klik Klik Klik SE: Klik Klik Księżniczki: Klik Drugoplanowe kucyki: Klik Klik Klik Klik Inne: Klik Zapraszam do oceniania, pobierania i tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Pierwsza, i ta z farmą i Applejack moim zdaniem bardzo dobre! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 bardzo ładne tylko troszke zaciemne jak na mój gust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Zgodzę się, prace genialne, lecz chciałabym zobaczyć kolejne w nieco jaśniejszej wersji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 Hmm.. Za ciemne? Planuje coś zrobić z księżniczkami, więc pewnie tapeta dla Celestii będzie bardziej jaśniejsza, dzięki za opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 4, 2012 Share Napisano Listopad 4, 2012 Chrysalis wyszła świetnie (mam nową tapetę YaY), ta ciemność idealnie odwzorowuję jej charakter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Kurde.. to jest świetne.Jak pozwolisz to ustawię sobie jedną tapetę,bo naprawdę masz spory talent moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Jasne, po to je zamieszczam, aby jak najwięcej ludzi o nich wiedziało i miało na swoich monitorach. A tak z ciekawości - jaka ci się tak spodobała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Tak szczerze mówiąc to najbardziej spodobała mi się Rarity i dlatego chcą ją sobie ustawić.Powodzenia w dalszych pracach ;] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitrox132 Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Jak dla mnie GIT PRACE ale troszkę za ciemne ale są ładne a to jest najważniejsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Chciałem stworzyć coś innego, w innym stylu. Wpadło na minimalizm. No dorwałem się do jakiegoś tutoriala i szczerze mówiąc, to nie dla mnie chyba. Nie przypadła mi do gustu, ale może komu innemu? Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Jak mam być szczery to ujdzie,ale wolałem Twoje stare prace.Ale liczą się chęci i pomysł ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Dzięki zabawie Arjena robiąc ten komiks wpadłem na pomysł tej tapety: Klik! Co sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Fragin - This is the best posible thing EVER! Świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ta nowa tapeta wyszła ci świetnie, choć i tak według mnie najlepsza jest ta z Discordem. Przyjmujesz może zamówienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Jeśli podołam - zrobię Cieszę się, że wam się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Fajnie fajnie, z ciekawości zapytam, w czym robisz? Bo widze że tez lubisz dawać efekt chmury, więc stawiam na photoshopa xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Jeśli podołam - zrobię To ja w takim razie prosiłbym o tapetę z trojgiem księżniczek, jeżeli dałoby radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Fragin, ta tapetka z logiem NLR byłaby ustawiona domyślnie na każdym systemie komputerowym w NLR Przyznam, świetnie to zrobiłeś, bardzo przyjemna tapeta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Fajnie fajnie, z ciekawości zapytam, w czym robisz? Bo widze że tez lubisz dawać efekt chmury, więc stawiam na photoshopa xD Efekt chmury to najlepszy efekt w całym GIMPie To ja w takim razie prosiłbym o tapetę z trojgiem księżniczek, jeżeli dałoby radę. Jakieś dodatkowe wymagania, kolorystyka, pozy cokolwiek? Fragin, ta tapetka z logiem NLR byłaby ustawiona domyślnie na każdym systemie komputerowym w NLR Przyznam, świetnie to zrobiłeś, bardzo przyjemna tapeta. Dzięki! Mam nadzieję, że dobrze by się sprawowała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Jakieś dodatkowe wymagania, kolorystyka, pozy cokolwiek? Nie, resztę pozostawiam tobie, kolorystykę zrób jak chcesz, byleby postacie były ciut wyraźniejsze niż na poprzednich pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Fragin muszę Ci się przyznać że dalej mam Twoją Rarity jako tapetę,cholernie podoba mi się to co robisz jak mówiłem.Zastanawia mnie czy długo już przy takich rzeczach robisz? : >.Też chciałbym tak umieć,ale co poradzić.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Nie, resztę pozostawiam tobie, kolorystykę zrób jak chcesz, byleby postacie były ciut wyraźniejsze niż na poprzednich pracach Oki doki loki, zobaczymy co z tego wyjdzie. Fragin muszę Ci się przyznać że dalej mam Twoją Rarity jako tapetę,cholernie podoba mi się to co robisz jak mówiłem.Zastanawia mnie czy długo już przy takich rzeczach robisz? : >.Też chciałbym tak umieć,ale co poradzić.. Pierwszą tapetę stworzyłem 14 września, bawiąc się przypadkowo GIMPem. Zrobiłem efekt który mi się spodobał i przeniosłem na tapetkę z Twilight. Wcześniej nie robiłem takich rzeczy. A sama tapetka się robi około godziny, z zależności od moich chęci, umiejętności i vectorów. Czasami wystarczy przypadkowo kliknąć kilka przycisków i nagle się okazuje, że można stworzyć tapetę, kto wie, może też powinieneś spróbować? Dzięki za uznanie, oraz polecam posiadanie tapety jako pokaz slajdów, mi co godzinę zmieniają się tapety (wszystkie moje + jedna od Karcjannej, oraz z ME3) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 28, 2012 Autor Share Napisano Listopad 28, 2012 @Tric Wybacz, jeszcze nie zrobiłem tapetki dla ciebie, próbuje wpaść na pomysł jakby ona miała wyglądać, ale z okazji, że dziś oglądałem najnowszy odcinek zrobiłem na szybko tapetę z Sweetie Belle: Klik! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Listopad 30, 2012 Share Napisano Listopad 30, 2012 Mina Rarity rozwaliła system. Bardzo dobre tapetki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts