Fragin Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tak jakoś naszło mnie na pewnego zielonego kuca... Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Epic ^^ Ale gdyby nie było tego kucyka na środku, to mogłaby mi posłużyć jako tapeta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Epic ^^ Ale gdyby nie było tego kucyka na środku, to mogłaby mi posłużyć jako tapeta Proszę bardzo: klik nie wiem czemu zrobiło się jpg ale nie widze utraty jakości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Pochwalam, zdecydowanie pochwalam stworzenie tapety ze Sweetie Zachwycam jednak się tapetą z Discordem, jest świetna. Właściwie to żadnej nic nie brakuje, może ja bym je zrobił jaśniejsze, bo czasami szczegóły są dosyć mało widoczne, np. tapetka z Call of Cutie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Nie będe ukrywał, że ta tapetka jest wzorowana na ekranie głównym CoD czwóreczki klik, dlatego jest taka jaka jest. Discord jest świetny, wiem o tym i doceniam twoja pochwałę. Co do jasniejszych. Jasność Sweetie jest odpowiednia? Czy może Lyry? A może jeszcze bardziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jasność tapet ze Sweetie i Lyrą jest jak najbardziej w porządku. tapetka jest wzorowana na ekranie głównym CoD czwóreczki klik' date=' dlatego jest taka jaka jest.[/quote'] Domyśliłem się, ale ekran główny i tak jest jednak jaśniejszy niż tapetka. Tak samo jest z tapetą z Chrysią. Jest klimatyczna, ale trzeba się wpatrywać dosyć dokładnie, żeby zobaczyć, co na niej jest - tego changelinga po prawej dostrzegłem dopiero za trzecim razem W sumie narzekam, a to pewnie moja wina, bo jestem ślepy czy coś, a tapety są bardzo ładne i nie są przekombinowane, co się chwali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Domyśliłem się' date=' ale ekran główny i tak jest jednak jaśniejszy niż tapetka. Tak samo jest z tapetą z Chrysią. Jest klimatyczna, ale trzeba się wpatrywać dosyć dokładnie, żeby zobaczyć, co na niej jest - tego changelinga po prawej dostrzegłem dopiero za trzecim razem[/quote'] za trzecim razem? Może ja mam coś z ustawieniami jasności na monitorze... hmm... Sprawdzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 Jakoś tak... naszło mnie na nią. Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Fajna, podoba mi się to wtopienie postaci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 fajne, ale jakieś efekty zasłaniają postacie, przez co prawie ich nie widać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 @Tric Wybacz, jakoś nie mam pomysłu na ta tapetke - w zamian tapeta z Cadance zrobiona z nudów, wygląda trochę jak flaga ZSSR Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Grudzień 28, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2012 Tapetek ciąg dalszy, jakoś wena mnie napadła: Klik klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 Tapetki są świetne, jednej nawet użyłam ^^ A zrobisz tapetkę z Pinkameną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nie mam żadnej z Pinkie oraz Fluttershy - więc czemu nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Weź to z SE... Ze Sweetie Belle jest naprawdę konkret! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 12, 2013 Autor Share Napisano Marzec 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yvafHb4d1O4&feature=youtu.be Znalazł się taki, co wykorzystał tapetę W tym tygodniu coś z Vinyl będzie. Chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Marzec 13, 2013 Autor Share Napisano Marzec 13, 2013 Tak jak mówiłem, kolejna tapetka! Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kolejne tapety Klik Klik (Ba, ta tapeta to tło do dwóch piosenek, linki do nich w tapecie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 Coś z Fluttershy: Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Przyjmiesz moje zamówienie na księżniczkę Lunę? uwielbiam twoje tapety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inka2001 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Zrobisz mi tapetę z Cadence? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yvafHb4d1O4&feature=youtu.be Znalazł się taki, co wykorzystał tapetę W tym tygodniu coś z Vinyl będzie. Chyba. Akurat z Solarnym Imperium Czekam na więcej tapet, trzymasz dobry poziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Maj 25, 2013 Autor Share Napisano Maj 25, 2013 Nowe (+ ta która jakoś się zagubiła) tapety: Klik Klik Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 No cóż, prawdopobnie kolejne tapety dopiero we wrześniu będą, ale za to mogę poinformować, że tutaj znalazł się człowiek który z tapety dla Sweetie Belle zrobił theme dla Opery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 2, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2013 Lol, nope. Róbmy tapety na wszystkim na czym się da.Klik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts