Estherenn. Napisano Luty 7, 2013 Autor Share Napisano Luty 7, 2013 Mój nowy chory obrazek. Tada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Chory.. Ale., jaki słodki <333 Pasujecie do sobie Swizzle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Fajny Tylko przydalaby sie jakas linia horyzontu by lepiej wygladalo dobrze by wygladalo jakby linia brzegowa lozka byla rownolegla do lini dolnej sciany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 No tak, ogólnie tło (i kolory...) jest do kitu ;p miał wyjść przyciemniony pokój jak w nocy i uchylone drzwi na korytarz, a wyszło... jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 Wszystko przez jasny kolor sciany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Ta, ale jeśli spróbuję go pociemnić to napewno to spieprzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 9, 2013 Share Napisano Luty 9, 2013 A mogła byś narysować Dashie z tym gościem z MLD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 9, 2013 Autor Share Napisano Luty 9, 2013 Noo może, ale ja nie umiem zbytnio ludziów rysować Chyba, że znajdziesz w MLD jakiś fragment jak ten koleś wygląda, bo ja nie znoszę tego fica i nie mam zamiaru do niego wracać ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Pijańska Swizzle, Zaćpana Jellie i Violet Rose po psychotropach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 No fajnie mi mówi żeby nie palić. a same jarają i to jakiegoś skrenta. Ciekawe z czym? W każdym razie spoko rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Raczej nie 'jarają' tylko 'jara' i to nie ja, lecz Lucy Swizzle jest alkocholiczką, ale narkotyków się nie tyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Jellie powoli odstawia Dajcie jej czas Fajny rysunek <333 (Mówię to już chyba 5 raz) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Zamówienie Hawka, mam nadzieję, że się podoba ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Super. Te smutne oczy i ta pięknie błyszcząca grzywa ummm pięknie. Nawet kratki w napisach pasują Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 11, 2013 Autor Share Napisano Luty 11, 2013 Miło mi, że się podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kxsu Kxreq Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Heh, napisy ci wychodzą idealnie, lepiej niż mi raczej nie mam do czego sie przyczepic, wiec good job Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 12, 2013 Autor Share Napisano Luty 12, 2013 Dziękuję! Ja tam raczej mam okropne pismo, a same napisy są jak dla mnie krzywe, ale miło, że się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 14, 2013 Autor Share Napisano Luty 14, 2013 Walentynkowy prezent dla Tavi I zyczę wszystkim wesołych walentynek, choć w tym temacie to nie koniec na dziś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Kolejna praca z modeliny- tym razem Luna. Taak, wiem, kiepska jakość zdjęcia, bla bla bla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleshyEN57 Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Twoja Luna wygląda dużo lepiej niż ta od hasbro Tamta ma za długie nogi i facjate jakąś taką nie teges Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Ta Luncia jest wspaniała <3333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 Twoje prace są ok a no i fajna ta luna ci wyszła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Świetne są te "figurki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maarcepanowa Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Anime są boskie *.* , ale kucyki są z głową jamnika . popracuj nad głową , są różne instruktarze na internecie . polecam . : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się