Estherenn. Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Haha,Nogaliku,wiedziałam,że kiedyś o to zapytasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 30, 2012 Share Napisano Grudzień 30, 2012 Haha,Nogaliku,wiedziałam,że kiedyś o to zapytasz Ale, ale.. Skąd ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 30, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2012 Moja słodka tajemnica No ale offtop się robi,więc STAHP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Grudzień 31, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2012 Cheerilee.Wiem,że głowę ma za małą i ogólnie to nie wygląda jak Cheerilee,ale co tam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Wszystko jest okej, bardzo mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Bardzo ładnie, ale trochę jakby kopyta za grube. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 31, 2012 Share Napisano Grudzień 31, 2012 Mi też się podoba, wyszło bardzo fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Zgodzę się z innymi ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 2, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2013 Po co wrzucać cos sensownego,kiedy można dać to Czyli co się dzieje w mojej głowe :3 To coś pod ustami to płuca :3 A napis na dole głosi "Die,die we all pass away But don't wear a frown cuz it's really okay" Jeśli są jeszcze jakieś nieścisłości to pytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 W skrócie mówiąc, niezły bajzel masz jak tak xD. Dobrze teraz bez żartów.. fajnie to wygląda przyznam, nie widzę minusów. No i tyle z mej strony by było Zapomniałbym, łap =P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ciekawe połączenie.. Oczy, usta, płuca, widelec i nożyczki Kojarzy mi się to z totalnym chaosem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Ten rysunek wygląda jakby Ci się Discord wkradł do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 No bo w końcu kto nie lubi nożyczek,płuc i widelców? W każdym razie ja lubię,zwłaszcza te pierwsze. No i dzisiejszy szkic robiony na historii i WOS-ie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 No cóż.. cień ma oczy, a raczej dziury w miejscu gdzie są oczy (ale tak chyba powinno być) Ogólnie praca jest fajna, tylko mało szczegółowa, mogłaś dorysować drzwi xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Wszystkie jest okey. Tylko przyczepie się do nóg, strasznie one małe.xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 3, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2013 mogłaś dorysować drzwi xD Po co drzwi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Po co drzwi? Aby było więcej szczegółów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Bez drzwi wygląda bardziej crazy, i truposzowato xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Bez drzwi wygląda bardziej crazy' date=' i truposzowato xD [/quote'] Mój cziken mnie rozumie ~~~~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucy Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jaka kochana Twily Strasznie fajna, lepsza nawet od Flutterki, ale Pinkie nic nie pobiję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Nareszcie się doczekałem rysunku farbami Wszystko jest świetne, zapiszę sobie na dysku.. Jeśli nie masz nic przeciwko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 4, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2013 Jeśli nie masz nic przeciwko I tak to już pewnie zrobiłeś,więc co za różnica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nowy szkic. Czaicie kuce w skarpetkach? Taa,my też nie. Wiem,że nogi są źle ułożone,a ta przednia uniesiona jest zbyt chuda i dziwna.I tułów zbyt długi,a szyja za cienka. Wytykajcie wszystkie błędy,bo on idzie do poprawy i kolorowania I rozpoczęta akwarelowa AJ Czy coś z tego będzie,czy nie będzie nie mam pojęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 9, 2013 Share Napisano Styczeń 9, 2013 Nowy szkic. Czaicie kuce w skarpetkach? Taa,my też nie. Wiem,że nogi są źle ułożone,a ta przednia uniesiona jest zbyt chuda i dziwna.I tułów zbyt długi,a szyja za cienka. Wytykajcie wszystkie błędy,bo on idzie do poprawy i kolorowania I rozpoczęta akwarelowa AJ Czy coś z tego będzie,czy nie będzie nie mam pojęcia Raczej będzie AppleJack, nie jestem pewna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Styczeń 9, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2013 Phinbella,usuń z posta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się