Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Dark, co do Twojego rysunku, to wyszedł świetnie. Jedyne co mi się nie podoba to, to pól-kole z tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ten z CM od Pinkie to jest coś pośredniego między Coltem z Silent Ponyville, a moim OC. Nogalik, dobrze, postaram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Ten z CM od Pinkie to jest coś pośredniego między Coltem z Silent Ponyville, a moim OC. Nogalik, dobrze, postaram się. Cóż, musisz ćwiczyć - To jedyna droga do perfekcji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 A tak w ogóle to już się narobiłem i znów możecie składać "zamówienia" ;P I dziękuję za ocenę! Chełm rzeczywiście nie wyszedł, nie umiałem sobie wyobrazić tego typowego dla terminatorów w wersji kucykowej. A to półkole... moim danie jest spoko kwestja gustu ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A tak w ogóle...czy ktoś chciałby, żebym mu coś narysowała? Oczywiście bym skończyła, Nogalik... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 A tak w ogóle...czy ktoś chciałby, żebym mu coś narysowała? Oczywiście bym skończyła, Nogalik... Hmm... czy mógłbym poprosić o Soarin'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Soarin? Ok, narysuję w najbliższym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Soarin? Ok, narysuję w najbliższym czasie. Bardzo dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 A tak w ogóle...czy ktoś chciałby, żebym mu coś narysowała? Oczywiście bym skończyła, Nogalik... Nie czepiaj się do mnie. Ja tylko wyraziłem swoje zdanie na dany temat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 I know....ale szczerze mówiąc, to czego dokładnie ci tam brakuje? Mógłbyś sprecyzować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 I know....ale szczerze mówiąc, to czego dokładnie ci tam brakuje? Mógłbyś sprecyzować? Dokładnego odwzorowania. Aby kucyki wyglądały jak kucyki, a nie jak kilka pokolorowanych kresek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lurasidone Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Wiesz, ze tak czy owak kazdy ma inny styl. A kreski? Pokolorowane? You make me laugh, silly. Ja rysuje olowkiem. Tylko raz czy dwa zrobilam wyjatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Wiesz, ze tak czy owak kazdy ma inny styl. A kreski? Pokolorowane? You make me laugh, silly. Ja rysuje olowkiem. Tylko raz czy dwa zrobilam wyjatek. Jeśli chcesz się zemną wykłócać, to zapraszam na pw lub Ts. Nie spamujmy chłopakowi w temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Genialne ! Rysunki wychodzą Ci coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Rysunki wychodzą Ci coraz lepiej Dokładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 To cieniowanie jest przegenialne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 To cieniowanie jest przegenialne Hmmm... wiesz, trudno to nazwać cieniowaniem... Cieniowanie polega na dokładnym określeniu kontu padania oświetlenia za pomocą różnych odcieni ołówka. W moim przypadku czegoś takiego nie ma. Ja bym to nazwał takim moim patentem ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Hmmm... wiesz, trudno to nazwać cieniowaniem... Cieniowanie polega na dokładnym określeniu kontu padania oświetlenia za pomocą różnych odcieni ołówka. W moim przypadku czegoś takiego nie ma. Ja bym to nazwał takim moim patentem ;D No to Twój patent jest przegenialny xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 hehehe... Dzięki! ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Teach me master Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Teach me master Heh, zostałem poproszony o narysowanie instrukcji jak ja rysuje Znów mnie ta prośba rozbawiła ale także zaciekawiła, hmm więc możecie, nie musicie, spodziewać się czegoś podobnego ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Heh, zostałem poproszony o narysowanie instrukcji jak ja rysuje Znów mnie ta prośba rozbawiła ale także zaciekawiła, hmm więc możecie, nie musicie, spodziewać się czegoś podobnego ;D Nie no, żartowałem. Nigdy Tobie nie dorównam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Póki nie spróbujesz to się nie dowiesz Nogaliku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Racja! Najtrudniejszy jest pierwszy raz, potem idzie już z górki ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts