Nogalik Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Nikogo nie ma w domu, więc wykorzystuję tę okazję, aby wstawić rysunek http://i49.tinypic.com/9ihgl0.jpg Moim zdaniem wyszło tak sobie, niestety nie mam czasu na odwrócenie go xD Postaram się narysować coś fajnego i powstawiać jak nikogo nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Może fenomenalnie nie wyszło ale jest w porządku. Ja sama próbowałam kiedys narysować twój awatar ale za Chiny nie mógł mi wyjść. I znam ten ból, ja też nie mogę siedzieć na kompie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Może fenomenalnie nie wyszło ale jest w porządku. Ja sama próbowałam kiedys narysować twój awatar ale za Chiny nie mógł mi wyjść. I znam ten ból, ja też nie mogę siedzieć na kompie xD Ehh, jedyne co mi pozostaje to nauka, nauka i rysowanie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 22, 2012 Share Napisano Listopad 22, 2012 Ehh, jedyne co mi pozostaje to nauka, nauka i rysowanie xD Dziwne połączenie Rysunek nie jest brzydki (a raczej ładny), jakość zdjęcia nie powala ale jest ok. Rysowanie Twojego avataru faktycznie nie należy do rzeczy prostych...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dziwne połączenie Rysunek nie jest brzydki (a raczej ładny), jakość zdjęcia nie powala ale jest ok. Rysowanie Twojego avataru faktycznie nie należy do rzeczy prostych...... Trochę nad tym posiedziałem Ale i tak nie mam nic innego do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guciowata Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Może narysuj... Lune? Tak, Lunę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dark, przyjacielu. Żyjesz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 23, 2012 Share Napisano Listopad 23, 2012 Dark' date=' przyjacielu. Żyjesz ? [/quote'] Właśnie coś się ostatnio nie odzywasz ani nic nie wrzucasz..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Pewnie ma szkołę na głowie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Ufff... żyć, żyję. Ale minie jeszcze trochę czasu zanim coś wrzucę. Za dużo tego wszystkiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Ufff... żyć, żyję. Ale minie jeszcze trochę czasu zanim coś wrzucę. Za dużo tego wszystkiego... Spoko. Doskonale Cię rozumiem Odświeżać Twój temat co jakiś czas ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Oczywiście!! Będę zaszczycony! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Oczywiście!! Będę zaszczycony! Spoko, ziom. Odświeżam xDD (Muszę się jakoś wczuć w rolę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 O cześć Dark Cieszę się, że żyjesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 hehe Wczuwaj się wczuwaj. Czekam na efekty ;D O cześć Dark Cieszę się, że żyjesz. hehe. Też się ciesze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Efekty będą widoczne, gwarantuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Odświeżam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Odświeżam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Chyba za bardzo wziąłeś to sobie do serca ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Chyba za bardzo wziąłeś to sobie do serca ..... Co takiego ? Odświeżam kiedy temat spadnie na dół .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nogalik, narysowałem coś specjalnie dla Ciebie: http://imgur.com/nUu7v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 25, 2012 Autor Share Napisano Listopad 25, 2012 Ulalala. Jestem pełen podziwu! To jest świetne. A cieniowanie wyszło prześlicznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Nogalik, narysowałem coś specjalnie dla Ciebie: http://imgur.com/nUu7v Dzięki, ziom. Szczerze to jestem mile zaskoczony. Dzięki Tobie na mojej twarzy pojawił się uśmiech A rysunek jest świetny, naprawdę dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 Wygląda jak rysowane węglem, epicki rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 25, 2012 Share Napisano Listopad 25, 2012 W tym rysunku wszystko jest po prostu idealne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts