Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 To wstawiaj te nowe obrazki Ja też mam pewne przezwisko, ale nie będę się tutaj nim chwalić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 4, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2012 I jest! Rysunek na zamówienie Raindrops gotowy! Mam nadzieje że się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Mi się podoba, tylko nogi wyglądają jak by były z gumy .. xD Za to skrzydła są idealne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 I jest! Rysunek na zamówienie Raindrops gotowy! Mam nadzieje że się spodoba Dziękuje! Jest śliczny ^^ Masz talent . wielki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Darek ma "talenta" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Hah, dokładnie ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Niezmiernie mi miło, że ci się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Bardzo ładna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 6, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2012 A tak na szybko, bez większego przemyślenia powstał kolejny rysunek. Zrobiłem go żeby ten temat nie pochłonęła otchłań, ale to chyba odwlekanie nieuniknionego... Kucykowa wersja Isaac'a Clarke'a z gry Dead Space Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Cóż, moim zdaniem nic specjalnego. Wiem, że stać Cię na więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jest ok, ale nic więcej. Ogon jest trochę dziwny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Właściwie nie wiem, co to, ale wygląda na kucyka i jest ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 a mogłbyś narysować mi Chrysalis w kitce i koronie Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ullala nie typowe zlecenie . Ale spróbuję Jutro na wieczór powinno być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Ullala nie typowe zlecenie . Ale spróbuję Jutro na wieczór powinno być Ziom, ja dla Ciebie złożę zaraz zlecenie, nie masz nic przeciwko temu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 7, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2012 Pewnie, że nie mam Postaram się, bez względu na przeciwności zrobić to o co mnie prosicie ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Więc proszę Cię o narysowanie tego oto obrazka: http://i45.tinypic.com/2n9xsg4.jpg Z góry dziękuję xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 Bardzo was przepraszam, ale dzisiaj nie dam rady zrobić waszych zamówień... Coś mi wypadło... Nie wiem czy dam radę też jutro ale w końcu na pewno znajdę czas i je zrobię Wrzucę jeszcze dzisiaj rysunek, który "grzeje ławę" u mnie w pokoju już od dłuższego czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A narysowałbyś Cadance? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Wrzucę moją OC co mi tam Tylko że nadal nie ma imienia :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Proponuję Antenka, albo Majster, albo Śrubka xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 A może Orange Cog? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 8, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2012 To ja dodam coś swojego Moment chyba doskonale wszystkim znany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 macie moją Chrysalis To ja dodam coś swojego Moment chyba doskonale wszystkim znany A jak nie jak tak, praca jest zajedwbista, zresztą jak wszystkie twoje ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Grudzień 8, 2012 Share Napisano Grudzień 8, 2012 Jakie słodkie. Ale jestem ślepa, czy troszkę krótkie ma nogi? Ale ogólnie jest świetnie. A tak btw. Masz w planach rysnąć Lyrę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts