Nogalik Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Nie no spoko, Ja mam czas xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 I udało się, praca dla Nogalika skończona. Zapraszam do oceniania. I podejrzewam, że tak jak uprzedzałem, nie wyszło to najlepiej ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Tak nie wyszło.!! CO TY GADASZ.! Wyszło ekstra. Fajnie wyglądałoby w kolorze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie wyszło najlepiej ? Chyba sobie kpisz Wyszło zaje**ście, zresztą jak zawsze Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Też myślę, że wyszło super Wygląda naprawdę genialnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Dzięki za opinie, ciesze się że wam się podoba Jeśli chodzi o kolor, to raczej nie ma takiej opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 I kolejna praca, tym razem na zamówienie Raindrops. Mam nadzieje, że się spodoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 No pewnie, że się podoba Wyszło bardzo fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Świetne cienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dark, to jest świetne, tylko ten kucyk który przytula tego drugiego jest bardzo chudy - Tak powinno być ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Jaki przesłodki rysunek. Cienie są piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Dziękuję wam ślicznie za opinie Dark, to jest świetne, tylko ten kucyk który przytula tego drugiego jest bardzo chudy - Tak powinno być ? Nie potrafię powiedzieć czy tak powinno być czy nie, po prostu tak mi to wyszło. To już jest kwestia gustu. Można powiedzieć że jest bardzo rozciągnięty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 I kolejna praca' date=' tym razem na zamówienie [b']Raindrops. Mam nadzieje, że się spodoba. Awwww <3 Piękne , dziękuje :333 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Można powiedzieć że jest bardzo rozciągnięty Jamniko-Kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mogę prosić o narysowanie Pinkameny? A rysunki zajedwabiste! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Mogę prosić o narysowanie Pinkameny? A rysunki zajedwabiste! ^^ W porządku Na przestrzeni tego tygodnia powinna się ukazać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 A ja mogę prosić o narysowanie takiego dużego kaktusa jakie są na pustyni ? Jeśli to dla Ciebie problem, to nie rysuj. Wiem, że chcesz rysować również własne rysunki, a nie tylko moje zamówienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 A ja mogę prosić o narysowanie takiego dużego kaktusa jakie są na pustyni ? Jeśli to dla Ciebie problem, to nie rysuj. Wiem, że chcesz rysować również własne rysunki, a nie tylko moje zamówienia. Em, kaktusa? A kaktusa.... kaktusa? Przepraszam że pytam ale na co ci rysunek kaktusa? A i nie ma problemu, zrobię go dla ciebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dark, kaktusy są zielone, a Nogalik lubi zielony. Poza tym, mieszka na Antarktydzie, więc kaktusków mu brakuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Zgadzam się z przedmówcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenio Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Fajni rysujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Dark, kaktusy są zielone, a Nogalik lubi zielony. Poza tym, mieszka na Antarktydzie, więc kaktusków mu brakuje. Dokładnie tak. Ja sobie tego kaktusa wydrukuję i przykleję na ścianę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Raindrops z Thunderlane'em słiiitaśne jak nie wiem co.... jak mój kot^^ Mógłbyś mi narysowac Doctora Whooves'a? Pretty please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Raindrops z Thunderlane'em słiiitaśne jak nie wiem co.... jak mój kot^^ Mógłbyś mi narysowac Doctora Whooves'a? Pretty please Trochę dużo tych zamówień, chyba nie dam rady wrzucić nic swojego. Ale nie ma problemu, tylko nie pojawi się on zbyt szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Styczeń 7, 2013 Share Napisano Styczeń 7, 2013 Trochę dużo tych zamówień, chyba nie dam rady wrzucić nic swojego. Ale nie ma problemu, tylko nie pojawi się on zbyt szybko. Dasz radę, olej moje zamówienie. Prze mnie nie masz czasu na rysowanie swoich rysunków, tylko kaktusy i inne "chińskie maszkary" (jak to ujmuje 67k). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts