Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Świetne, naprawdę mi się podoba. Normalnie nie mam się do czego przyczepić xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dziękuję Mam szczerą nadzieję, że Silver'owi także się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ja też xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Bardzo fajnie Dark. Świetna praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Wow!!!!! Czegoś takiego potrzebowałem!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czyli się spodobało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki wielkie! Niezmiernie się cieszę że udało mi się Cię zadowolić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To dziwnie zabrzmiało... Ale dobra XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To dziwnie zabrzmiało... Ale dobra XD Co, gdzie, jak ?! xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki wielkie! Niezmiernie się cieszę że udało mi się Cię zadowolić Za ten XD Śmiechłę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Za ten XD Śmiechłę Aha, spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Drogi autorze- Doznałeś zaszczytu umieszczenia twojego rysunku na nagłówku w moim blogu? http://silvershieldproject.blogspot.com/ I czo wy na to? Pasiuje co nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Drogi autorze- Doznałeś zaszczytu umieszczenia twojego rysunku na nagłówku w moim blogu? http://silvershieldproject.blogspot.com/ I czo wy na to? Pasiuje co nie Pasuje, tylko ja na Twoim miejscu dałbym inną czcionkę i wtopił ją trochę I jeszcze fajna tekstura by wszystko podkreśliła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 ! To wygląda przecudownie Rany, nawet nie wiesz ile mi tym radości sprawiłeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To sie da poprawić... Tylko nie wiem jak ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 To sie da poprawić... Tylko nie wiem jak ... Polecam PS'a lub GIMP'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tsa... Ja dziecko painta jestę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Tsa... Ja dziecko painta jestę... No cóż, Paint nie ma wielu opcji .. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No właśnie. Ja raz chciałem zainstalować gimpa, lecz później z jakiegoś powodu nie chciało mi go otworzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Hmm... też miałem ten problem. Usunąłem go a potem zainstalowałem raz jeszcze tyle że instalkę pobrałem z innej strony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 No właśnie. Ja raz chciałem zainstalować gimpa, lecz później z jakiegoś powodu nie chciało mi go otworzyć. Aha, spoko Nie wiem jak mogę Ci pomóc xD Bo mi się tego za Ciebie robić nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie trzeba Mi się podoba tak jak jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 hehe... Mi też. Bo w końcu to moja wersja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Nie trzeba Mi się podoba tak jak jest. Spoko, loko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 I wszyscy są zadowoleni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts