Arctic Cat Napisano Listopad 10, 2012 Share Napisano Listopad 10, 2012 Super rysunki, kapelusz AJ w tym ostatnim rysunku ma tak dobre linie, że aż dziwnie to wygląda , cały rysunek jest super ale od tego jakoś nie moge oderwać spojrzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Cóż, niedawno znalazłem w szafce pewien tajemniczy ołówek i nim właśnie tak świetnie wychodzą te kontury Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Praca wyszła świetnie, zresztą zawsze Ci wychodzi świetnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 hej kolego przyjmuje zlecenia? Czy moge poprosic cie o.art z Colgate i Fire Sky? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Przyznam, że pierwszy raz widzę takie cieniowanie, ale wygląda świetnie. AJ fajnie wygląda w takiej, hmmm "pozie"? Jakoś nie mogę znaleźć dobrego słowa, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Stworzyłem sobie takiego małego OC pony Nie wiem jak go nazwać ani nie potrafię wymyślić innych jego danych personalnych, wiec nie zrobię oddzielnego tematu poświęconego jemu tylko zaprezentuje go tutaj Mam nadzieje że wam się spodoba, oceniajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Bardzo fajny, kojarzy mi się z harcerstwem, lecz te okulary nie dają mi spokoju, są takie .. Według mnie nie pasują do całej reszty (to tylko moje zdanie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokeSeazard Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Gratuluje talentu! Wykonujesz naprawde piękne prace. Tylko... jedno małe zastrzerzenie... Na pierwszym obrazku wyraźnie widnieje znaczek Twilight, ale ogólna poza przypasowana jest raczej do Rarity. Zato Drógi wręcz genialny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Dzięki wszystkim! Tak teraz patrzę i te okulary rzeczywiście nie pasują ;P Ale chyba nie jest tak źle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Ogólnie nawet niezłe, kucyki wychodzą dobrze, tylko mam zastrzeżenia do braku kolorów. Pokolorowane wyglądają sto razy lepiej. Ten rysunek i tak wymiata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Ogólnie nawet niezłe, kucyki wychodzą dobrze, tylko mam zastrzeżenia do braku kolorów. Pokolorowane wyglądają sto razy lepiej. Ten rysunek i tak wymiata. Dzięki! W przyszłości postaram się więcej robić kolorowych rysunków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyl Scratch Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Skoro w tym wątku mogą pokazywać swoje prace inni użytkownicy też chciałam coś pokazać. Taka moja inna Blinkie . Połączyłam parę innych zdjęć, bo nie chciało mi się rysować z pamięci. http://imageshack.us/photo/my-images/855/blinkiepie.png/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Bardzo ładnie ci to wyszło, tylko czy mi się zdaje czy brakuje jednej, tylnej nogi, a może jest zasłonięta tą drugą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyl Scratch Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Dzięki. Co do twojego pytania o tylnych nogach, owszem jest zasłonięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 Mógłbyś narysować Spitfire ? Proszę, proszę, proszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 I tutaj, na prośbę Fire Sky'a, specjalnie dla niego: Tak, proporcje wyszły fatalnie, przepraszam... Przepraszam także za to, że nie jest w kolorze, poprzednia wersja była i uwierzcie mi, nie wyszło mi to... Pomimo tych faktów mam nadzieje że się spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Bardzo fajne, chciałbym umieć tak rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 ten obrazek jest bardzo śliczny. bardzo ci dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Bardzo fajna praca. Ja osobiście nie mam nic przeciwko braku kolorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 12, 2012 Autor Share Napisano Listopad 12, 2012 ten obrazek jest bardzo śliczny. bardzo ci dziękuję Bardzo się ciesze! I to ja dziękuję. Bardzo fajna praca. Ja osobiście nie mam nic przeciwko braku kolorów Dzięki!, fajnie że doceniasz magię szarości i cieniowania ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 A tak z braku konkretnego zajęcia powstało coś takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Wszystko pięknie ładnie, tylko co te kropki nad okiem symbolizują ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Listopad 13, 2012 Autor Share Napisano Listopad 13, 2012 Wszystko pięknie ładnie, tylko co te kropki nad okiem symbolizują ? A to już jest związane z samą grą Warhammer 40000. Te kropki to element radia, albo czegoś na ten kształt, wbudowanego w organizm Kosmicznych Marines. (Przynajmniej tak mi się wydaje ale mogę się mylić ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 A to już jest związane z samą grą Warhammer 40000. Te kropki to element radia, albo czegoś na ten kształt, wbudowanego w organizm Kosmicznych Marines. (Przynajmniej tak mi się wydaje ale mogę się mylić ) Rozumiem. Teraz się tak przyglądam i rzeczywiście wygląda tak jak to opisałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Listopad 13, 2012 Share Napisano Listopad 13, 2012 Dzięki!, fajnie że doceniasz magię szarości i cieniowania ;D No wiesz swoją drogą byłoby dziwnie gdybym napisał, że fajniej by wyglądało w kolorze skoro sam, żadnego rysunku nie pokolorowałem:D choć oczywiście takie rysunki naprawdę ładnie wyglądają. Ładnie Ci wyszedł ten rysunek, ciężko odwzorować "masywność" zbroi Space Marine a tu wygląda dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts