Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki za szczerość, naprawdę to doceniam. Następnym razem postaram się lepiej. A ta noga najbardziej naprzód jest narysowana w innej perspektywie, dlatego tak głupio wygląda o ja głupi Oj Ty głupi ... - Wcale nie jesteś głupi xD Bym zacytował Einstein'a ale mi się nie chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Spoko, tylko nie wiem kiedy wrzucę, raczej nie przed środą. Spokojnie , nie śpiesz się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Ziom, ja też chyba złożę jakieś zamówienie (znajdę tylko jakiś psychiczny obrazek), ale to później xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czekam ze zniecierpliwieniem, błagam tylko nie japońskie dziwy z termonuklearnych przedszkoli lewitujących nad jeziorami z deuterem. Byłbym wdzięczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Czekam ze zniecierpliwieniem, błagam tylko nie japońskie dziwy z termonuklearnych przedszkoli lewitujących nad jeziorami z deuterem. Byłbym wdzięczny No dobra :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 2, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki, sory że jestem taki wybredny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 2, 2012 Share Napisano Grudzień 2, 2012 Dzięki, sory że jestem taki wybredny Doskonale Cię rozumiem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 kiedy nowe prace bo już się nie mogę doczekać :DDD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 3, 2012 Share Napisano Grudzień 3, 2012 kiedy nowe prace bo już się nie mogę doczekać :DDD Nie umiesz czytać ? Igor nie ma czasu w weekend, pojawią się najwcześniej w środę, ewentualnie w sobotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 3, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2012 No właśnie w weekend mam czas Muszę napisać, że w związku z problemami w domu nie wiem czy wrzucę coś przed piątkiem. Raczej nie a może nawet później. Strasznie Was przepraszam, ale to nie zależy ode mnie :( Postaram się, ale nic nie mogę obiecać..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 4, 2012 Share Napisano Grudzień 4, 2012 Proszę, narysuj coś epickiego. Proszę, narysuj coś epickiego. Proszę, narysuj coś epickiego. To jak będzie ? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Wpadło mi dziś trochę czasu więc narysowałem Raindrops Nie jest to coś epickiego, ale mam nadzieję że się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Good, Good Jaki to CM ? Bo nie mogę go sobie określić .. xD Ja zaraz dodam nowe prace do mojego tematu, zapraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 No miało być coś takiego >TU< Trochę nie wyszło..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 No miało być coś takiego >TU< Trochę nie wyszło..... Wyszło, wyszło. Teraz to czepiasz się sam siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 super raindrops i mam dla ciebie propozycje na narysowanie takiego czegoś http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/c/0/king_sombra__wallpaper_ver__by_slifertheskydragon-d5kkick.jpg wiem że to trudne więc nie musisz rysować ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Ładny rysunek Tylko coś w tym ogonie jak dla mnie jest nie tak Ale po za tym jak zwykle wspaniała praca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 No proste to nie będzie Spróbuję narysować, ale nie mogę obiecać, że wyjdzie ładnie Marto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 To jest Genialne! A szczególnie mi sie spodobały Rarity i Sweetie Bell (chociaż nie zbyt je lubię) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 No proste to nie będzie Spróbuję narysować, ale nie mogę obiecać, że wyjdzie ładnie Marto. dzięki że chociaż spróbujesz ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Grudzień 5, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 5, 2012 Nie ma za co Wyszło raczej brzydko http://oi50.tinypic.com/nxjcs5.jpg Sory..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 5, 2012 Share Napisano Grudzień 5, 2012 Zęby Ci trochę nie wyszły, ten lewy wychodzi poza dziąsło. I grzywa trochę Ci nie wyszła No i jeszcze lewa noga wyszła trochę zbyt grubo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 mi sie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Wcale nie wyszło brzydko, wyszło ładnie, wręcz doskonale. Nie wszystko da się odwzorować... ołówkiem... ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Jak dla mnie , jest w porządku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts